Search:

User: derekreilly; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Share usb storage with TP-Link wireless N router

    It works!! Thanks Shadowline.
  2. [ubuntu] Re: Share usb storage with TP-Link wireless N router

    A TP Link "Engineer" just emailed me saying that this router does not support access by Ubuntu. I replied by pointing out that according to the system requirements written on the box, it supports...
  3. [ubuntu] Re: Share usb storage with TP-Link wireless N router

    The annoying thing is that if I go to FTP Server or media server in the router and click on Add new folder, I can see all the folders that are in the HDD, I just cannot access them.
  4. [ubuntu] Re: Share usb storage with TP-Link wireless N router

    neither lower or upper case works unfortunately.
  5. [ubuntu] Re: Share usb storage with TP-Link wireless N router

    Same for me. I have logged a tech request with TP Link, I will let you know if I have any success. I have also started a thread on their forum with no luck yet:...
  6. [ubuntu] Re: Share usb storage with TP-Link wireless N router

    I am using the TL-WR1043ND router like the original poster and I cannot locate it in Nautilus.

    We should click on šOpen the diskš to access the HDD but it does nothing and following the url for...
  7. [ubuntu] Re: Share usb storage with TP-Link wireless N router

    Did you ever get a fix for this? I have the same issue. I can access the External HDD with windows but not Ubuntu.
  8. Replies
    11
    Views
    657

    [ubuntu] Re: Trying to install .run file

    Currently using Ubuntu 11.10 and Linux Mint 11.04
  9. Replies
    11
    Views
    657

    [ubuntu] Re: Trying to install .run file

    Hi Charles, I'm pretty new to Linux. I have no idea where Hardware Drivers applet is.
  10. Replies
    11
    Views
    657

    [ubuntu] Re: Trying to install .run file

    I got it to run now I receive this:

    http://img193.imageshack.us/img193/4025/screenshot1ce.png
  11. Replies
    11
    Views
    657

    [ubuntu] Re: Trying to install .run file

    In the terminal I run sudo ./NVIDIA-Linux-x86_64-280.13.run

    it asks for my password, I type it then I receive this message:

    sudo: ./NVIDIA-Linux-x86_64-280.13.run: command not found
  12. Replies
    11
    Views
    657

    [ubuntu] Re: Trying to install .run file

    : command not found
  13. Replies
    11
    Views
    657

    [ubuntu] Trying to install .run file

    Hi,

    I'm trying to install a new version of my Nvidia graphics card driver: NVIDIA-Linux-x86_64-280.13.run

    I have followed the instructions here:...
  14. [ubuntu] Re: Changing Boot Order. Start up manager won't work

    Thanks JRV, sudo gedit /etc/default/grub worked although when I chose number 6 on the list for Mint it went to 7 :)

    Of course, choosing 5 took it to 6 and Mint.

    Thanks!!
  15. [ubuntu] SOLVED: Changing Boot Order. Start up manager won't work

    Hi,

    I have Ubuntu 11.10 and Linux Mint 11.04 installed and am trying to make mint the default OS on boot up. I have tried to change the order in the start up manager in both Ubuntu and Mint, it...
  16. Replies
    4
    Views
    667

    [ubuntu] Re: Java not working in chat

    Hi Zephilinox,

    It's working, thanks!!

    Derek.
  17. Replies
    4
    Views
    667

    [ubuntu] Re: Java not working in chat

    sun java 6
  18. Replies
    4
    Views
    667

    [ubuntu] Java not working in chat

    Hi,

    I'm using Ubuntu 11.04 64 bit. For some reason when using java chat rooms, java has stopped loading. It worked for weeks then suddenly the page partly loads but there is just a grey box where...
  19. Re: Annoying search tool always on desktop

    It worked, thanks!
  20. Re: Annoying search tool always on desktop

    My usual Mint forum is down at the moment :( I thought Mint 11 is basically Ubuntu with a different interface?
  21. Annoying search tool always on desktop

    I am using Linux Mint 11.04 and after a recent update I have the below annoying search box on my desktop. Sometimes a few seconds after start up it goes away but often it just stays there and I...
  22. Replies
    3
    Views
    644

    [kubuntu] Re: No wireless after sleep/hibernate

    and now it doesn't work again, does anyone have any ideas?
  23. Replies
    3
    Views
    644

    [kubuntu] Re: No wireless after sleep/hibernate

    This morning the system woke up and wireless was available. How strange. :confused:
  24. Replies
    3
    Views
    644

    [kubuntu] No wireless after sleep/hibernate

    Hi,

    When I put Kubuntu into sleep or hibernate, most of the time when I come back, wireless is off and I cannot activate it again. The same thing happened with a previous Ubuntu installation.

    ...
  25. Replies
    9
    Views
    1,239

    [kubuntu] Re: Windows XP Restarting in VMware

    Everything is set as default.
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2