Search:

User: LordVeovis; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] System not running startx on boot, gdm running fine

    Started by LordVeovis, May 15th, 2013 04:57 PM
    • Replies: 7
    • Views: 711
    Last Post: May 15th, 2013 07:15 PM
    by LordVeovis  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] No sound Panasonic CF-W8

    Started by LordVeovis, April 26th, 2009 10:20 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 8,607
    Last Post: February 3rd, 2013 08:40 PM
    by HopToIt  Go to last post
  3. [SOLVED] Empathy Metacontacts not working

    Started by LordVeovis, October 31st, 2011 08:01 PM
    • Replies: 7
    • Views: 749
    Last Post: October 18th, 2012 05:43 PM
    by SubOne  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu] Touchpad issues - Click and drag

    Started by LordVeovis, June 4th, 2012 12:57 AM
    • Replies: 1
    • Views: 227
    Last Post: June 4th, 2012 01:26 PM
    by LordVeovis  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] Security issue: Locked computer and Virtualbox

    Started by LordVeovis, January 16th, 2012 03:08 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 25
    • Views: 2,341
    Last Post: May 8th, 2012 06:06 PM
    by dbarreth  Go to last post
  6. [ubuntu] My swap unmounts on me after finished booting

    Started by LordVeovis, May 4th, 2012 04:28 PM
    • Replies: 4
    • Views: 289
    Last Post: May 4th, 2012 09:46 PM
    by cmont899  Go to last post
  7. [ubuntu] Cannot associate a file type with a program

    Started by LordVeovis, March 4th, 2012 08:15 PM
    • Replies: 4
    • Views: 476
    Last Post: March 7th, 2012 07:58 PM
    by LordVeovis  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] ProjectM audio detection issues Pulse Audio

    Started by LordVeovis, November 14th, 2011 06:24 PM
    pacmd, projectm, pulse aduio
    • Replies: 5
    • Views: 1,144
    Last Post: February 14th, 2012 12:21 PM
    by chrispche  Go to last post
  9. [ubuntu] USB Broadband no longer working

    Started by LordVeovis, October 15th, 2011 02:23 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    11.10, usb broadband modem, usb_modeswitch
    • Replies: 38
    • Views: 3,989
    Last Post: November 28th, 2011 10:53 PM
    by alexfish  Go to last post
  10. [ubuntu] Samsung 9 series fresh install

    Started by LordVeovis, April 26th, 2011 04:56 PM
    • Replies: 8
    • Views: 1,688
    Last Post: April 29th, 2011 12:55 AM
    by b16a2smith  Go to last post
  11. [all variants] CD-ROM Not Detected

    Started by LordVeovis, October 24th, 2010 12:08 AM
    • Replies: 7
    • Views: 1,281
    Last Post: October 26th, 2010 03:47 PM
    by NewDisciple  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] Compiz Binding changed?

    Started by LordVeovis, July 7th, 2010 12:03 AM
    • Replies: 0
    • Views: 206
    Last Post: July 7th, 2010 12:03 AM
    by LordVeovis  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. Xorg not displaying Nvidia 96

    Started by LordVeovis, March 12th, 2010 06:54 AM
    • Replies: 4
    • Views: 520
    Last Post: March 13th, 2010 06:20 AM
    by lidex  Go to last post
  14. Memory leak

    Started by LordVeovis, January 26th, 2010 06:02 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 1,650
    Last Post: February 7th, 2010 02:11 AM
    by DaveAtFraud  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. Encrypted private folder

    Started by LordVeovis, September 20th, 2009 08:28 PM
    • Replies: 2
    • Views: 551
    Last Post: October 24th, 2009 12:39 AM
    by allspiritseve  Go to last post
  16. Manual GRUB reinstall help pease.

    Started by LordVeovis, September 20th, 2009 08:02 PM
    • Replies: 2
    • Views: 358
    Last Post: September 21st, 2009 07:05 AM
    by talkingwires  Go to last post
  17. Cannot enter suspend or hibernate

    Started by LordVeovis, September 9th, 2009 06:13 PM
    • Replies: 7
    • Views: 503
    Last Post: September 14th, 2009 03:03 PM
    by LordVeovis  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. Multiple issues, fresh install 3 machines.

    Started by LordVeovis, August 30th, 2009 12:04 AM
    • Replies: 3
    • Views: 367
    Last Post: August 30th, 2009 02:01 AM
    by LordVeovis  Go to last post
  19. Grub not detecting prior OS's

    Started by LordVeovis, June 21st, 2009 11:02 PM
    • Replies: 4
    • Views: 501
    Last Post: June 23rd, 2009 07:16 PM
    by cecilpierce  Go to last post
  20. [ubuntu] Opera

    Started by LordVeovis, March 26th, 2009 02:41 AM
    • Replies: 3
    • Views: 268
    Last Post: March 26th, 2009 04:11 AM
    by Yashiro  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. Azureus install problems

    Started by LordVeovis, December 22nd, 2008 05:16 AM
    • Replies: 3
    • Views: 624
    Last Post: March 24th, 2009 08:48 PM
    by gfang  Go to last post
  22. Can't play DVDs

    Started by LordVeovis, March 18th, 2009 04:05 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,269
    Last Post: March 18th, 2009 07:28 AM
    by Nullack  Go to last post
  23. HP touchpad not responding

    Started by LordVeovis, March 12th, 2009 04:15 PM
    • Replies: 3
    • Views: 405
    Last Post: March 12th, 2009 09:25 PM
    by LordVeovis  Go to last post
  24. nvidia-settings not working properly

    Started by LordVeovis, March 8th, 2009 08:55 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 10,486
    Last Post: March 9th, 2009 08:07 PM
    by LordVeovis  Go to last post
  25. [SOLVED] Network bonding problem

    Started by LordVeovis, January 4th, 2009 01:31 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 3,467
    Last Post: February 10th, 2009 05:52 AM
    by da mono  Go to last post
Results 1 to 25 of 46
Page 1 of 2 1 2