Search:

Type: Posts; User: w-andre; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    25
    Views
    3,500

    Re: Why do proprietary drivers even exist?

    I remember WinModems quite vividly as I used to have to fix connection problems with them when I worked as tech support for a gigantic Internet company. A 56k modem in 1999 cost 40$ if I remember...
  2. Replies
    6
    Views
    955

    Re: Almost walked out on Ubuntu...

    I love Ubuntu as well yet it almost seems to be a taboo for a GNU/Linux user. However I'm not using it at the moment because I'm waiting for the whole Mir vs. Wayland thing to be resolved.
  3. Thread: No HDMI Sound

    by w-andre
    Replies
    27
    Views
    1,326

    [ubuntu] Re: No HDMI Sound

    An update on my own problem. I learned that the Nouveau driver supports HDMI audio on the NV50 series. My GeForce 310m happens to be part of that series and when I uninstalled the NVIDIA driver, the...
  4. Thread: No HDMI Sound

    by w-andre
    Replies
    27
    Views
    1,326

    [ubuntu] Re: No HDMI Sound

    Here are the results: http://www.alsa-project.org/db/?f=1ea13474992d184056953cf2114283cd25a01029

    I'm not sure if I'm allowed to copy and paste so much information but I'll take a gamble:
    ...
  5. Thread: No HDMI Sound

    by w-andre
    Replies
    27
    Views
    1,326

    [ubuntu] Re: No HDMI Sound

    HDMI output and sound has always worked in Windows but I don't dual-boot anymore (I removed and banned Windows because of how it doesn't give me control of my laptop's video card driver, hence my...
  6. Thread: No HDMI Sound

    by w-andre
    Replies
    27
    Views
    1,326

    [ubuntu] Re: No HDMI Sound

    I have the exact same problem with Ubuntu 13.04 on a Sony Vaio VPCCW23FD laptop using a GeForce 310m video chip. The NVIDIA 310.xx video driver was enabled, ALSAmixer was executed and the SPDIF...
Results 1 to 6 of 6