Search:

Type: Posts; User: supergenius23; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Need help installing i havent a clue where to begin

    I used this website when I first installed Ubuntu.. It gave me some good instructions and tips when 1st installing...

    http://www.howtoforge.com/the-perfect-desktop-ubuntu-8.04-lts-hardy-heron
    ...
  2. [ubuntu] HELP! SOUND Problems p16v.. someone show me the light

    I have never got my sound to work. I have tried multiple sound guides and still no sound. I only get sound to work on p16v when I do a sound check.. and then, only the sounds from Pidgin works. I...
  3. Replies
    6
    Views
    449

    [ubuntu] Re: Disappearing Act!

    After countless restarts and gnome-panel commands, I dont know how, but I finally got my panels to load.. thanks for the help.
  4. Replies
    6
    Views
    449

    [ubuntu] Re: Disappearing Act!

    From the command

    sudo killall gnome-panel

    I got the output

    gnome-panel: no process killed

    From the command:
  5. Replies
    11
    Views
    6,247

    [ubuntu] Re: Menu Bar Gone!!

    I am also having the same problem... all of a sudden I could not click on any menu bar and when I restarted, the bars did not load.

    How do I go about re-installing gnome itself?
  6. Replies
    6
    Views
    449

    [ubuntu] Disappearing Act!

    I left my computer on over night and when I woke up i could not click any icon on the upper and lower taskbars. So i restarted, now the bars do not load.. Can anyone assist me in finding out a...
  7. [ubuntu] Re: lo network device does not start up automatically

    That explains a lot because my vid card is also acting funny again! Thanks for the info!
  8. [ubuntu] Re: lo network device does not start up automatically

    I finally got my wireless card to work again.. All I had to do was reinstall the drivers. I dont know why, but that worked. Thanks to everyone who posted suggestions.
  9. [ubuntu] Re: lo network device does not start up automatically

    I understand where your going with your suggestion.. I was searching for a solution the other day and I came across the same suggestion. I will look into it. THANKS
  10. [ubuntu] Re: lo network device does not start up automatically

    Maybe this can help debug the problem


    * Reconfiguring network interfaces... * Stopping NTP server ntpd
    ...done.
    ath0: ERROR while getting...
  11. [ubuntu] Re: lo network device does not start up automatically

    My wireless adapter does not load up when I reboot.. What can I change back so that I can get the interface to load at start-up?
  12. [kubuntu] Re: Jack and Audigy 2 ZS - capture and hwmix problems

    I have the same card and the same problem... Did you ever get the sound to work? I am only getting sound on p16v
  13. [ubuntu] Re: lo network device does not start up automatically

    Thanks a lot that worked :guitar: How do I thank post a thank you?
  14. [ubuntu] Re: lo network device does not start up automatically

    thanks, but that didnt work.. now im gettin an error on line 18


    * Reconfiguring network interfaces...
    /etc/network/interfaces:18: misplaced option
    ifdown: couldn't read interfaces file...
  15. [ubuntu] lo network device does not start up automatically

    I noticed that my lo network device does not start up when I restart any more. This is my /etc/network file:


    auto lo
    iface lo inet loopback


    iface eth0 inet static
    address 192.168.1.4...
  16. Replies
    2
    Views
    434

    [ubuntu] Re: Help with Install via command line

    Thanks for the help. I'll give what you suggested a try.
  17. Replies
    2
    Views
    434

    [ubuntu] Help with Install via command line

    I'm new to Linux and I am trying to install ubuntu 8.04. I have installed ubuntu on a VM and I liked it so I decided to do a complete install.

    The problem is my video card, ATI Radeon x800, is not...
Results 1 to 17 of 17