Search:

Type: Posts; User: ccb147; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    984

    [ubuntu] Re: apparmor blocking new profile for chrome

    Thanks Lfekey2, I tried adding

    owner @{proc}/[0-9]*/auxv r,
    to opt.google.chrome.chrome profile
    and
    /lib/@{multiarch}/*.so rm,

    to opt.google.chrom.chrome-sandbox profile

    however,...
  2. Replies
    6
    Views
    984

    [ubuntu] Re: apparmor blocking new profile for chrome

    Thanks for the reply. Through the course of getting apparmor up and running, I did run sudo apt-get install apparmor-profiles but didn't notice a chrome profile in /etc/apparmor.d; perhaps I missed...
  3. Replies
    6
    Views
    984

    [ubuntu] apparmor blocking new profile for chrome

    Greetings,

    Recently I added the profiles found here to apparmor. After enforcing them, firefox et al. worked without problems. Chrome, however, does not open. Following the advice of the fellow...
  4. Replies
    1
    Views
    1,123

    [ubuntu] Re: Syncing Ipod Touch with Rhythmbox

    I'm having the exact same problem! Any help would be greatly appreciated!
  5. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    can anybody help? Chili has almost made it work...just need to make the machine actually connect to the router instead of continuously searching for it!!
  6. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    bump
  7. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    note: I changed your code from *etwork to *network in your previous post

    here was the output after a reboot:

    patricia@Patricia:~$ cat /var/log/syslog | grep -e...
  8. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    wpa_supplicant[2059]: Trying to associate with 11:11:11:11:11:11 (SSID='zzzzz' freq=2437 MHz)
    NetworkManager[762]: <warn> Activation (wlan0) failed for access point (zzzzz)


    The...
  9. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    Okay, so I followed your instructions and as terminal finished executing a window popped up and asked me for the wireless password. I typed the password in and waited, and waited, and waited. Then...
  10. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    okay, I did the sudo reinstall followed by the commands you gave me with the .zip file, below is the terminal output:


    patricia@Patricia:~$ sudo apt-get install --reinstall ndiswrapper-common...
  11. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    ndiswrapper: command not found
    FATAL: Module ndiswrapper not found



    EDIT: also, I typed dmesg | grep ndis and got nothing as far as a response. Do I need to blacklist anything before I install?
  12. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    lsusb produces:

    13b1:003a
  13. Replies
    135
    Views
    87,873

    [ubuntu] Re: Linkys AE2500 USB Adapter Not Working

    hi all,

    running 12.04 (32-bit)

    trying to install linksys ae2500 and read through some posts but not sure what to start with...should I try installing ndiswrapper?
  14. Replies
    4
    Views
    871

    [ubuntu] Re: can't find wlan0

    I believe ispci, however I'm not entirely sure (not sure how to check).
  15. Replies
    4
    Views
    871

    [ubuntu] Re: can't find wlan0

    to the top
  16. Replies
    4
    Views
    871

    [ubuntu] Re: can't find wlan0

    also, and this is probably redundant, there is no option to "enable wireless networking" under the quick-link drop down menu in the upper-right corner.
  17. Replies
    4
    Views
    871

    [ubuntu] can't find wlan0

    Hi All,

    I'm new to the forums and fairly new to ubuntu. When I first installed 11.04 everything magically worked wirelessly. Upon upgrading to 11.10, I couldn't find wlan0 using iwconfig so I...
Results 1 to 17 of 17