Search:

Type: Posts; User: JamieKitson; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Accidentally Disconnected Mounted USB Drive

    Hi,

    What is the best practice when a mounted (usb) drive is disconnected accidentally while mounted in Linux?

    If you don't have physical access to the machine what's the best Linux command to...
  2. [ubuntu] Re: HDMI Audio, Dell M1330 GeForce 8400M GS, Ubuntu 10.10 64bit

    Sorry I can't be of more help, I seem to remember my IEC958 being where your S/PDIF, or possibly toggling to IEC958.

    Other things:

    * Presumably Gnome has a mixer and audio device manager, could...
  3. [ubuntu] Re: HDMI Audio, Dell M1330 GeForce 8400M GS, Ubuntu 10.10 64bit

    Hi Folken,

    as I said in my other post, rather embarrassingly all I needed to do was to unmute and/or switch on, the digital out, which apparently was labelled "IEC958" in alsamixer.
    ...
  4. Replies
    20
    Views
    48,811

    [SOLVED] Re: dpkg: `ldconfig' not found on PATH.

    Thanks rafiks, I think that's the correct answer :)
  5. Replies
    1
    Views
    601

    [ubuntu] What is isakmp?

    Hi,

    netstat constantly shows that my machine is connected to a particular ip on the "isakmp" port. Can anyone tell me what this is and what service/application it is likely to be.

    Thanks, Jamie
  6. Replies
    2
    Views
    1,242

    [SOLVED] Re: Allow different user to umount

    Thanks very much, the "users" option worked a treat.
  7. Replies
    2
    Views
    1,242

    [SOLVED] Allow different user to umount

    Hi,

    I have a disk with the "user" option in fstab, but I want to allow a different user to umount it to the one that mounted it, which at the moment I can't. Is that possible?

    Thanks, Jamie
  8. Replies
    143
    Views
    34,368

    [ubuntu] Re: Dell Inspiron m101z

    Ok I've worked out what's stopping it working: my HDMI monitor. If I unplug it before suspending it works, otherwise not.
  9. Replies
    143
    Views
    34,368

    [ubuntu] Re: Dell Inspiron m101z

    Does suspend still work for you guys with the noapic option? It worked for me for a while, but for some reason it's stopped working. The funny thing is it's stopped on both my Ubuntu and Arch...
  10. Replies
    1
    Views
    1,397

    [ubuntu] Re: Wireless iwconfig rate auto too low

    Found a bug report:

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/wireless-tools/+bug/384920
  11. Replies
    1
    Views
    1,397

    [ubuntu] Wireless iwconfig rate auto too low

    Hi,

    left to its own devices my wireless connects at too low a speed. I have a 20meg internet connection and my wireless is slowing it down to like 3meg. When I reboot into windows it's fine. When...
  12. Thread: X Crash

    by JamieKitson
    Replies
    0
    Views
    502

    [ubuntu] X Crash

    Hi,

    Can anyone anyone help me with the following crash?

    http://farm5.static.flickr.com/4152/5185324675_255cc623bd_o.jpg

    There doesn't seem to be anything useful in the log.

    This has...
  13. Replies
    23
    Views
    12,311

    [ubuntu] Re: Troubleshooting suspend and hibernate

    For troubleshooting resuming there's a good walk through here:

    http://en.opensuse.org/SDB:Suspend_to_RAM#Troubleshooting

    Having said that it didn't solve my problems :(
  14. Replies
    6
    Views
    4,723

    Re: Flash player settings disabled

    I found the opposite to be true. I was using the 64 bit version of flash but it was crashing when I tried to fullscreen videos. The solution was to go settings -> display -> disable hardware...
  15. Re: Compiling Broadcom STA driver in kernel 2.6.30RC

    Since this is the first hit for "compile braodcom driver" I thought I'd add my two-penneth.

    If you get an error such as:


    In file included from /home/jamie/Downloads/src/shared/linux_osl.c:19:...
  16. [ubuntu] Re: Strange problem - can't browse internet when downloading

    Try setting the limit very low, like 1k, you need to work out whether the torrent is actually stopping your browsing (doubtful) or just slowing it right down (likely).
  17. Replies
    3
    Views
    1,434

    [ubuntu] Re: avidemux Package Dependencies

    To be fair that does recommend the gtk package which has the plugins as a dependency.



    Yeah, it obviously didn't work in my case :-/
  18. Replies
    3
    Views
    1,434

    [ubuntu] avidemux Package Dependencies

    Hi,

    it just took me quite a while to work out why sound wasn't working on avidemux, it turned out I had to install the avidemux-plugins-common package. Shouldn't this package, or at least the...
  19. Replies
    0
    Views
    550

    [ubuntu] After Suspend Videos Are Jerky

    Hi,

    After I suspend and wake my laptop when I play videos they stutter. The really odd thing is that this includes both straight video files and flash videos in Firefox. Once I have restarted...
  20. Replies
    125
    Views
    184,372

    Re: HOWTO: CPU Frequency Scaling w/ Kernel Module

    Thanks very much for the tutorial, just one possible correction: the only speedstep module I had available was speedstep-lib, which I think worked.
  21. Replies
    2
    Views
    2,490

    [ubuntu] Re: Nouveau HDMI Sound/Audio?

    Well I'm guessing not as I can't get it working with nouveau but it works fine with the binary driver.
  22. Replies
    2
    Views
    2,490

    [ubuntu] Nouveau HDMI Sound/Audio?

    Hi,

    can anyone tell me if nouveau supports audio over HDMI? Since I've moved from the nv driver it's stopped working and I don't even know if it is expected to work as I've read conflicting...
  23. Replies
    11
    Views
    113,057

    [ubuntu] Re: NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts

    I was getting this error because I had two NameVirtualHost lines, one in my sites-enabled file and one in my ports.conf file.

    Try grepping for this:


    jamie@bible:/etc/apache2$ grep NameVir *...
  24. [ubuntu] How To Stop updatedb.mlocat? (Stops umount)

    How can I stop updatedb.mlocat? It stopped me unmounting my SD card last night.

    (kill -9 did not work)
  25. [ubuntu] Re: No sound in 9.04 on boot or resume (fixed by alsa force-reload)

    Mark Rijckenberg's post on 2009-09-15 here fixed it for me:

    https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/68564
Results 1 to 25 of 56
Page 1 of 3 1 2 3