Search:

Type: Posts; User: chili555; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.43 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    151

    Re: Where can I get wireless drivers?

    Please check here and provide the requested data: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=370108
  2. Replies
    1
    Views
    98

    Re: Bluetooth on Z97 Pro (wifi ac)?

    This is highly experimental. It may or may not help and another of my colleagues may jump in and propose a better method, but please try, with a working internet connection:
    sudo apt-get update...
  3. Re: Intel Corporation Wireless 3160 keeps dropping connection ubuntu 14.04

    We await your good report!
  4. Re: Intel Corporation Wireless 3160 keeps dropping connection ubuntu 14.04

    I own and use successfully two Intel wireless devices. I have honed a few techniques in several years and thousands of forum posts.

    First, check the settings in the router. WPA2-AES is preferred;...
  5. Replies
    60
    Views
    6,063

    [SOLVED] Re: Realtek RTL8723BE weak wifi signal

    I suggest you start a new thread and include the information requested in the sticky: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=370108
  6. [SOLVED] Re: QCA9377 and no wireless network adapter Ubuntu 15.04

    I haven't any current experience with other distros, however, there is no reason why it shouldn't that I know of. Just be sure to install the prerequisites; make, g++, etc., known in Ubuntu as a meta...
  7. [ubuntu] Re: CAn't install my wireless card on alienware 13

    Did you try this solution? http://askubuntu.com/questions/661424/ubuntu-14-04-wireless-not-working-no-network-interface-atheros-168c003e-dev
  8. Replies
    5
    Views
    196

    [SOLVED] Re: No internet ubuntu server

    I'm glad it's working! Please use thread tools at the top to mark Solved. The searchers will appreciate it.
  9. Replies
    5
    Views
    196

    [SOLVED] Re: No internet ubuntu server

    Do you perhaps have a couple of typos here? I recommend:
    # The loopback network interface
    auto lo
    iface lo inet loopback


    # The primary network interface
    auto eth0
    iface eth0 inet static...
  10. Replies
    5
    Views
    196

    [SOLVED] Re: No internet ubuntu server

    Where and how did you set the IP address? In /etc/network/interfaces? Or where?
  11. [ubuntu] Re: Problems with BCM43142 802.11b/g/n [14e4:4365] (rev 01)

    Just wow. Have you tried Ubuntu 15.10? You could certainly try a live session to see if the kernel and bcmwl-kernel-source work and play well together.

    I recommend that you file or add to a bug...
  12. Replies
    17
    Views
    349

    [ubuntu] Re: Realtek RTL8188CE Unstable

    If you wish to uninstall it, please do:
    cd ~/Desktop/rtlwifi_new
    sudo make uninstallReboot.

    I doubt, however, that this will be helpful.
  13. Re: Lenovo ThinkPad P50, Ubuntu 15.10, Kernal 4.3.0: non existant wifi!

    Please open a terminal and do:
    sudo apt-get purge bcmwl-kernel-sourceReboot and show us:
    sudo modprobe iwlwifi && dmesg | grep iwl

    May we also see:
    modinfo iwlwifi | grep 24F3 | grep 0130
  14. Replies
    19
    Views
    536

    [SOLVED] Re: [lubuntu] wireless problem

    This is from your very latest wireless info:I don't know what is set incorrectly in the router or what is possibly wrong; however, your wireless card is not going to connect to channel 0.

    The...
  15. Replies
    17
    Views
    349

    [ubuntu] Re: Realtek RTL8188CE Unstable

    The easiest way to load the new module is to reboot. Did you? Is it worse after the reboot?
  16. Replies
    17
    Views
    349

    [ubuntu] Re: Realtek RTL8188CE Unstable

    May I assume that you recompiled and the wireless is again working as expected?
  17. Replies
    19
    Views
    536

    [SOLVED] Re: [lubuntu] wireless problem

    I suggest that you check the settings in the router. Please select a fixed channel; I suggest channel 1, 6 or 11.

    I recommend that your regulatory domain be set explicitly. Check yours:
    sudo iw...
  18. Replies
    17
    Views
    349

    [ubuntu] Re: Realtek RTL8188CE Unstable

    I believe this is the incorrect, or at least, less-than-ideal package for you:Let's begin anew. Please walk over to the router, hook up an ethernet and do:
    cd ~/DesktopNow we know that whatever we...
  19. Replies
    1
    Views
    166

    Re: Intel - No Wifi - Ubuntu 15.10

    There is a driver and there is also firmware, but we need more details before we can propose a solution. Please run and post from the terminal:
    lspci -nnk | grep 0280 -A2
    sudo modprobe iwlwifi &&...
  20. Replies
    17
    Views
    349

    [ubuntu] Re: Realtek RTL8188CE Unstable

    It appears that you didn't download, or, in this case, git clone, the files into your home directory. Did you send it to your desktop? Downloads? Or...??

    The kwik-n-durty way to find it is with...
  21. [SOLVED] Re: Intel 7260 starting to falter. Ubuntu 15.10.

    Ooops! Sorry. Please substitute:
    cd iwlwifi-firmware/firmwareAnd then proceed as before.
  22. [SOLVED] Re: Intel 7260 starting to falter. Ubuntu 15.10.

    For the information of both of you, I have a 7260 in one of my laptops and, in order to both boost its performance and achieve N speeds, I installed backports-4.4-rc2-1 and also the 7260 firmware...
  23. [SOLVED] Re: [WILY] RTL8723BE only shows very strong networks

    Awesome!

    You will need to recompile every time Update Manager installs a later kernel, known as linux-image. After the requested reboot, recompile:


    cd ~/Desktop/rtlwifi_new-rock.new_btcoex...
  24. Replies
    19
    Views
    536

    [SOLVED] Re: [lubuntu] wireless problem

    You posted the script itself, not the resulting data.

    Please make the script executable:
    chmod +x wireless-infoAnd then run it so that it gathers all the information we need to see at one time...
  25. [SOLVED] Re: [WILY] RTL8723BE only shows very strong networks

    So, did you reinstall the rtlwifi_new-rock.new_btcoex version as I suggested?

    After you do, check again and then change the conf file to the wording I suggested and then reboot.

    Any improvement?
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4