Search:

Type: Posts; User: Frankiewizard; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    463

    [gnome] Re: My Ubuntu-Gnome 14.04

    Well I found the solution and got the 14.04 to boot. Typed this in the Terminal and bobs your uncle. As well as I did not loose a thing as in data! !




    So thats it really.
  2. Replies
    1
    Views
    463

    [gnome] My Ubuntu-Gnome 14.04

    My Ubuntu-Gnome 14.04 LTS functioned really well when I installed it a few days ago. Vlc stopped functioning for no reason. I re-installed it but VLC would not have it. then yesterday night tryed to...
  3. Replies
    13
    Views
    3,497

    [ubuntu] Re: Gnome-Shell on 14.04 not working

    Cheers >tea for one< sounds groovy. But my ubuntu Gnome 14.04 Lts is giving me a few problems at the moment and stopped booting. I may re-install Ubuntu and use your code
  4. Replies
    13
    Views
    3,497

    [ubuntu] Re: Gnome-Shell on 14.04 not working

    The story continues > stay tuned >
  5. Replies
    13
    Views
    3,497

    [ubuntu] Re: Gnome-Shell on 14.04 not working

    I had a problem like that so I installed the official >Ubuntu Gnome 14.04< and it functions well. I am not sure why the Gnome shell does not fire up when you install ubuntu unity. May be a Ubuntu...
  6. Replies
    9,775
    Views
    970,425

    Re: How many of you completely switched to Linux?

    I did a long long time ago on a planet far far away !
  7. Replies
    4
    Views
    430

    [ubuntu] Re: MagicQ 1.5.9.2

    Have found out that the only magicq which functions on UbuntU 13.10 is >> v1_5_8_6. Now isent that strange !
  8. Replies
    4
    Views
    430

    [ubuntu] Re: MagicQ 1.5.9.2

    Cheers >>>> it is all ready installed.
    I have decided to do a double boot using <12.04 LTS 32 bits> with ChamSys 1.5.8.6 & it seem to work.
  9. Replies
    4
    Views
    430

    [ubuntu] Re: MagicQ 1.5.9.2

    Cheers >>>> it is all ready installed.
    I have decided to do a double boot using <12.04 LTS 32 bits> with ChamSys 1.5.8.6 & it seem to work.
  10. Replies
    4
    Views
    430

    [ubuntu] MagicQ 1.5.9.2

    I have been trying to launch <Magicq> in the terminal ! and I get this

    frankiewizard@frankiewizard-Presario-CQ62-Notebook-PC:~$ ./Desktop/magicq_linux_v1.5.9.2/magicq...
  11. Replies
    14
    Views
    709

    [ubuntu] Re: In the Terminal 13.04

    I have done a brand new re-install "13.04" 64 bits. The "Terminal" functions there are no problems when doing up dates. But on booting "I am just on a single boot" computer hangs once out of three...
  12. Replies
    14
    Views
    709

    [ubuntu] Re: In the Terminal 13.04

    I have done a brand new re-install "13.04" 64 bits. The "Terminal" functions there are no problems when doing up dates. But on booting "I am just on a single boot" computer hangs once out of three...
  13. Replies
    14
    Views
    709

    [ubuntu] Re: In the Terminal 13.04

    This is what it found

    The following packages are in a mess due to serious problems during
    installation. They must be reinstalled for them (and any packages
    that depend on them) to function...
  14. Replies
    14
    Views
    709

    [ubuntu] Re: In the Terminal 13.04

    I have tryed it and here is the result. Cheers


    frankiewizard@frankiewizard-Presario-CQ62-Notebook-PC:~$ sudo apt-get dist-upgrade
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree ...
  15. Replies
    14
    Views
    709

    [ubuntu] Re: In the Terminal 13.04

    Should I do a fresh install of 13.04 ?
  16. Replies
    14
    Views
    709

    [ubuntu] Re: In the Terminal 13.04

    Tis done & this is the result folks.

    frankiewizard@frankiewizard-Presario-CQ62-Notebook-PC:~$ sudo apt-get -f installReading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state...
  17. Replies
    14
    Views
    709

    [ubuntu] Re: In the Terminal 13.04

    Well did try but got this
  18. Replies
    14
    Views
    709

    [ubuntu] In the Terminal 13.04

    Why do I get this every time I do an update in the terminal ?


    Errors were encountered while processing:
    libbonoboui2-0:amd64
    E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)...
  19. Replies
    0
    Views
    243

    [ubuntu] Thunderbird & 13.04

    Whatca people thunderbird and 13.04 don't seem to mix that well at the moment. When I close the lid of my laptop it goes in to suspend as normal. I go off to meetings. When I open the laptop to start...
  20. Replies
    12
    Views
    738

    [ubuntu] Re: In the Terminal with 12.10

    frankiewizard@frankiewizard-Presario-CQ62-Notebook-PC:~$ sudo apt-get dist-upgrade
    [sudo] password for frankiewizard:
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state...
  21. Replies
    12
    Views
    738

    [ubuntu] Re: In the Terminal with 12.10

    It was indeed an upgrade from 12.04 LTS
  22. Replies
    12
    Views
    738

    [ubuntu] Re: In the Terminal with 12.10

    frankiewizard@frankiewizard-Presario-CQ62-Notebook-PC:~$ sudo dpkg --configure -a
    [sudo] password for frankiewizard:
    dpkg: dependency problems prevent configuration of libgnomeui-0:amd64:
    ...
  23. Replies
    12
    Views
    738

    [ubuntu] Re: In the Terminal with 12.10

    Cheers Bucky Ball,
    after using>

    sudo apt-get autoremove

    I got this


    dpkg: error processing libgnomeui-0:amd64 (--configure):
    dependency problems - leaving unconfigured
  24. Replies
    12
    Views
    738

    [ubuntu] Re: In the Terminal with 12.10

    I have tryed it but am getting

    E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

    By the way your english is fine.
  25. Replies
    12
    Views
    738

    [ubuntu] In the Terminal with 12.10

    Why am I getting this message in the terminal after I do an up date ?

    dpkg: error processing libgnomeui-0:amd64 (--configure):
    dependency problems - leaving unconfigured
    Errors were encountered...
Results 1 to 25 of 99
Page 1 of 4 1 2 3 4