Search:

User: h113331pp; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [xubuntu] [14.04] dual display, xrandr change horizontal to vertical, all window stick to edge

    Started by h113331pp, April 29th, 2014 02:27 PM
    xorg, xrandr, xubuntu 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 568
    Last Post: April 29th, 2014 02:27 PM
    by h113331pp  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] wireless can not get DHCP work after setting ESSID by iwconfig

    Started by h113331pp, October 22nd, 2013 02:34 AM
    • Replies: 0
    • Views: 301
    Last Post: October 22nd, 2013 02:34 AM
    by h113331pp  Go to last post
  3. [ubuntu] 10.04 with atheros AR5b22, iwlist wlan0 scan really slow.

    Started by h113331pp, January 28th, 2013 09:54 AM
    • Replies: 2
    • Views: 704
    Last Post: January 28th, 2013 10:24 AM
    by h113331pp  Go to last post
  4. [SOLVED] dpkg in a read-only root filesystem

    Started by h113331pp, September 26th, 2012 10:29 AM
    • Replies: 1
    • Views: 430
    Last Post: October 2nd, 2012 08:31 AM
    by h113331pp  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] turning on usbfs, all usb device not working

    Started by h113331pp, July 11th, 2012 03:05 AM
    • Replies: 1
    • Views: 580
    Last Post: July 12th, 2012 03:27 AM
    by h113331pp  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [xubuntu] xfce automount work, but mount as root not as user

    Started by h113331pp, July 9th, 2012 04:50 AM
    • Replies: 2
    • Views: 837
    Last Post: July 9th, 2012 08:02 AM
    by h113331pp  Go to last post
  7. [ubuntu] $PATH in /etc/environment don`t effect in xfce-terminal

    Started by h113331pp, June 27th, 2012 03:32 AM
    • Replies: 2
    • Views: 1,162
    Last Post: June 28th, 2012 03:13 AM
    by h113331pp  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [ubuntu] self made kernel modules too big.

    Started by h113331pp, June 21st, 2012 12:31 PM
    • Replies: 2
    • Views: 1,057
    Last Post: June 22nd, 2012 03:36 AM
    by h113331pp  Go to last post
  9. [ubuntu] dbus not get started by upstart

    Started by h113331pp, April 27th, 2012 04:14 AM
    • Replies: 0
    • Views: 585
    Last Post: April 27th, 2012 04:14 AM
    by h113331pp  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 9 of 9