Search:

User: zyxyellowxyz; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. NTFS issue

    Started by zyxyellowxyz, November 1st, 2009 04:56 PM
    • Replies: 4
    • Views: 461
    Last Post: November 13th, 2009 07:04 PM
    by zyxyellowxyz  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. Usplash Problems

    Started by zyxyellowxyz, October 1st, 2009 10:08 PM
    usplash, usplash problem, usplash theme
    • Replies: 1
    • Views: 579
    Last Post: October 2nd, 2009 05:06 PM
    by zyxyellowxyz  Go to last post

    Forum:
    Art & Design

  3. [ubuntu] USB Problems

    Started by zyxyellowxyz, May 14th, 2009 04:01 PM
    keyboard, mouse, usb
    • Replies: 0
    • Views: 434
    Last Post: May 14th, 2009 04:01 PM
    by zyxyellowxyz  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. [all variants] Conky Problems

    Started by zyxyellowxyz, April 26th, 2009 11:44 PM
    conky, conkyrc, problem, ubuntu 9.04
    • Replies: 1
    • Views: 579
    Last Post: May 6th, 2009 07:09 AM
    by Dawei87  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [xubuntu] Need Help Creating a symbolic link to a program on Windows HDD

    Started by zyxyellowxyz, January 3rd, 2009 11:06 PM
    symbolic link, xbuntu
    • Replies: 4
    • Views: 920
    Last Post: January 3rd, 2009 11:31 PM
    by lswb  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [kubuntu] crap. I don't even know what I did

    Started by zyxyellowxyz, June 12th, 2008 04:55 PM
    • Replies: 8
    • Views: 495
    Last Post: June 12th, 2008 07:56 PM
    by wootah  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [kubuntu] Want to Configure AWN

    Started by zyxyellowxyz, June 10th, 2008 02:32 PM
    avant window navigator, kooldocks, kubuntu 8.04
    • Replies: 1
    • Views: 1,100
    Last Post: June 10th, 2008 03:01 PM
    by celticbhoy  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [kubuntu] Access Denied

    Started by zyxyellowxyz, May 22nd, 2008 10:54 PM
    cannot delete, trash
    • Replies: 2
    • Views: 635
    Last Post: May 22nd, 2008 11:29 PM
    by Patb  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [kubuntu] No sound, period

    Started by zyxyellowxyz, April 29th, 2008 12:59 AM
    8.04, kubuntu, sound dissapears
    • Replies: 0
    • Views: 480
    Last Post: April 29th, 2008 12:59 AM
    by zyxyellowxyz  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

    • Replies: 0
    • Views: 819
    Last Post: April 26th, 2008 04:16 AM
    by zyxyellowxyz  Go to last post
Results 1 to 10 of 11