Search:

Type: Posts; User: vckeating; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Random squares replacing certain letters in fonts (happens no matter what font I

    Hi, I'm going to bump this up because I seem to be having the same issue running 10.04. This just started happening today, and I've attached a screenshot to show what it looks like (in my case)
  2. Replies
    5
    Views
    2,161

    [ubuntu] Re: Mouse cursor invisible after upgrade

    Also, if it's any help, I've got the following video card:


    VGA compatible controller: Intel Corporation 82852/855GM Integrated Graphics Device (rev 02)

    I've had to play with this in the past...
  3. Replies
    20
    Views
    16,066

    [ubuntu] kslowd causing periodic system lag

    I just upgraded to 10.10 and am finding that the processes kslowd00* seem to be generating a great deal of lag when they run about every 15-20 seconds. It is affecting mouse movement, which...
  4. Replies
    5
    Views
    2,161

    [ubuntu] Re: Mouse cursor invisible after upgrade

    In addition, I've just noted that the cursor 'comes back' if I suspend the machine and then bring it back. There wouldn't be anything in the way this process works that might give a clue to why the...
  5. Replies
    5
    Views
    2,161

    [ubuntu] Mouse cursor invisible after upgrade

    Just upgraded to 10.10, which went smoothly except for the fact that my mouse pointer is now gone. I can track where it is by ticking on the function that shows its location when you press control,...
  6. Replies
    1
    Views
    1,064

    Re: winemenubuilder/wineserver high cpu

    I should probably state that it's actually a little less, more like 3-5 seconds normally, with up to 10 if there are other things going on. It's still pretty annoying when you're attempting to edit...
  7. Replies
    1
    Views
    1,064

    winemenubuilder/wineserver high cpu

    Hi everyone,

    I was hoping that someone out there might have a solution to a problem I have. I'm running Word 2003 in wine 1.1.42, but I find that from every other minute or so winemenubuilder and...
  8. Replies
    5
    Views
    1,044

    [ubuntu] Re: Video crashes X?

    Perhaps see http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1475667
  9. [ubuntu] Re: Can't boot with kernel 2.6.32-21 or 2.6.32-22 after upgrade to Lucid

    Thanks! Tout va bien! :)
  10. [ubuntu] Re: Can't boot with kernel 2.6.32-21 or 2.6.32-22 after upgrade to Lucid

    In addition, when I attempt to edit the startup kernel selection as was suggested, it never seems to save the new settings - I have to go back and change it each time. Is this usual?
  11. [ubuntu] Re: Can't boot with kernel 2.6.32-21 or 2.6.32-22 after upgrade to Lucid

    Here's the info:


    00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82852/855GM Integrated Graphics Device (rev 02)

    And someone else asked for ls /boot:



    abi-2.6.28-11-generic ...
  12. [ubuntu] Re: Can't boot with kernel 2.6.32-21 or 2.6.32-22 after upgrade to Lucid

    I just wanted to add that I have the same problem - 2.6.31-21 works fine (minus an error message), but 2.6.32-21 hangs before getting to the login screen.
  13. [ubuntu] Desktop Switcher no longer works after disabling desktop cube

    Hi all,

    I'm having a problem - I found that desktop cube was a bit too unstable for my system and kept crashing. When I disabled it, however, I found that the shortcut keys to switch between...
  14. [all variants] Re: [SOLVED] subprocess post-removal script returned error exit status 127

    After looking around a little more, I found that the instructions from this page fixed the problem:

    https://bugs.launchpad.net/openoffice/+bug/274556

    - V
  15. [kubuntu] Re: apt-get doesnt work (Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code)

    I had the same issue - but the instructions from this page worked for me:

    https://bugs.launchpad.net/openoffice/+bug/274556

    - V
  16. [all variants] Re: [SOLVED] subprocess post-removal script returned error exit status 127

    I'm also interested in how this works. Can you describe for us non-programmers what you did?
  17. Replies
    33
    Views
    21,381

    [ubuntu] Re: How Do You Upgrade to OpenOffice 3.3.1?

    Oh, and if it helps, here is the error report generated when the above happens:


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE errormail:errormail PUBLIC "-//OpenOffice.org//DTD ErrorMail...
  18. Replies
    33
    Views
    21,381

    [ubuntu] Re: How Do You Upgrade to OpenOffice 3.3.1?

    I'm having exactly the same problem. It installs fine, but you can't open a document without that error occurring. Any ideas out there?
  19. Replies
    1
    Views
    279

    [ubuntu] Re: Webpage elements missing in firefox

    Self-bump in case someone out there has an idea....
  20. Replies
    1
    Views
    279

    [ubuntu] Webpage elements missing in firefox

    Hi all,

    I've been having an issue with viewing some pages in Firefox. I've attached two examples of pages that I've tried to access that are missing text. I've tried clearing the cache, but to...
  21. Replies
    2
    Views
    1,642

    [ubuntu] Re: Problem with the Opera deb

    Thanks for the reply. I've done some further poking around and it seems that the only way to correct this is to change 'stable' to 'lenny' in the software sources. It's a little bit of a problem...
  22. Replies
    2
    Views
    1,642

    [ubuntu] [SOLVED] Problem with the Opera deb

    I've been having problems with the opera deb for some time now. In my software sources I have http://deb.opera.com/opera/ stable non-free, but for the last month (at least) I've been getting a 404...
  23. Replies
    0
    Views
    496

    [ubuntu] Problems installing fonts for Scribus

    Hey all,

    I have a problem getting MS fonts to work with Scribus. I've installed the fonts in the usual way - putting them in /usr/share/fonts in their own directory, refreshing the font cache,...
  24. [ubuntu] Print to PDF file doesn't read in Windows

    Hi all,

    Been having a problem with printing to a PDF. I've tried both the native way in Intrepid and using cups-pdf. These files work fine natively, but when I try to open these files in Windows...
  25. [ubuntu] Connection issues with WICD (both wired and wireless)

    Hi all,

    I've been trying to use a wired connection at my university using WICD, but can't seem to get it going. According to the sysadmins, my MAC address is registered and I'm hooked into the...
Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2