Search:

User: wagoner; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Can't install grub. OS not bootable.

    Started by wagoner, December 29th, 2012 05:18 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,025
    Last Post: December 31st, 2012 05:36 AM
    by oldfred  Go to last post
  2. [lubuntu] Is netboot available for Lubuntu?

    Started by wagoner, December 27th, 2012 04:25 AM
    • Replies: 4
    • Views: 1,965
    Last Post: December 29th, 2012 05:22 AM
    by wagoner  Go to last post
  3. [kubuntu] mount samba share and error 115

    Started by wagoner, December 20th, 2012 05:01 AM
    • Replies: 3
    • Views: 1,206
    Last Post: December 20th, 2012 04:55 PM
    by wagoner  Go to last post
  4. [kubuntu] Why can't I mount this samba share?

    Started by wagoner, December 19th, 2012 12:54 PM
    mount, samba
    • Replies: 4
    • Views: 4,239
    Last Post: December 20th, 2012 04:55 AM
    by steeldriver  Go to last post
  5. [kubuntu] Samba doesn't resolve hostname and workgroup not found

    Started by wagoner, November 30th, 2012 11:19 PM
    resolve hostname, samba
    • Replies: 1
    • Views: 1,015
    Last Post: December 16th, 2012 12:40 AM
    by wagoner  Go to last post
  6. [kubuntu] Digikam 2.4.1 crash on start

    Started by wagoner, December 31st, 2011 03:15 AM
    digikam
    • Replies: 2
    • Views: 638
    Last Post: January 8th, 2012 05:25 PM
    by llelectronics  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  7. [kubuntu] usb flash stick very slow, hang

    Started by wagoner, August 28th, 2011 12:31 AM
    • Replies: 0
    • Views: 251
    Last Post: August 28th, 2011 12:31 AM
    by wagoner  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] Trouble creating a samba user

    Started by wagoner, April 10th, 2011 11:56 PM
    samba
    • Replies: 3
    • Views: 661
    Last Post: April 11th, 2011 03:16 AM
    by wagoner  Go to last post
  9. [SOLVED] Can read but not write to Samba Share with Win7

    Started by wagoner, April 7th, 2011 06:03 PM
    2 Pages
    1 2
    kubuntu 10.10
    • Replies: 13
    • Views: 28,234
    Last Post: April 9th, 2011 06:32 PM
    by Morbius1  Go to last post
  10. [SOLVED] can't connect to network eth0 is unavailable

    Started by wagoner, January 4th, 2011 04:43 PM
    • Replies: 1
    • Views: 2,008
    Last Post: January 5th, 2011 12:37 AM
    by PatchesTheCaveman  Go to last post
  11. [kubuntu] Amarok won't play audio CD

    Started by wagoner, February 28th, 2010 04:56 AM
    • Replies: 7
    • Views: 1,639
    Last Post: March 28th, 2010 03:39 AM
    by wagoner  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

Results 1 to 11 of 11