Search:

Type: Posts; User: juniorsonny; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    292

    [ubuntu] Lexar jumpdrive error

    I'm running Hardy. I just bought a 8GB Lexar Jumpdrive Firefly. When copying to it I get a IO error. Has anyone else had this problem? And how to fix it?
  2. Replies
    4
    Views
    361

    [xubuntu] Re: no sound!!!!!

    Any suggestions?
  3. Replies
    4
    Views
    361

    [xubuntu] Re: no sound!!!!!

    I tried that and it said there was no device found. The intel board has on board sound. It has an mmx processor. Any other suggestions?
  4. Replies
    4
    Views
    361

    [xubuntu] Re: no sound!!!!!

    Thanks, I'll try that!!
  5. Replies
    4
    Views
    361

    [xubuntu] no sound!!!!!

    I have AlSA installed but have no sound. I have the widget volume control at 100% but still nothing. tried to type alsamixer in terminal but couldn't find it. Not sure what to do next. i'm using...
  6. Replies
    9
    Views
    386

    [ubuntu] Need a program to create a web site

    Does any one know of a good program to create a web site?
  7. Replies
    2
    Views
    423

    [ubuntu] Re: Lost Evolution E-mails and contacts

    I found the folder in another partition that was made from the import. I was able to retrieve my mail and contacts. Thanks for the help!!!
  8. Replies
    2
    Views
    423

    [ubuntu] Lost Evolution E-mails and contacts

    I upgraded from Gutsy to Hardy using a live cd because the update manager locked up and didn't finish the upgrade. I chose the option during upgrade to import all documents from Gutsy(evolution...
  9. Replies
    701
    Views
    610,370

    need help please!!

    The download link on Lexmark's site for CJLZ600LE-CUPS-1.0-1.TAR.GZ is a dead link. Please someone help me find the file!
Results 1 to 9 of 9