Search:

Type: Posts; User: dheianevans; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [lubuntu] Re: 14.04 on Dell 2650 halts but won't power-off

    An Update: read somewhere else to try adding apm power_off=1 to the boot line in grub. That didn't do anything.

    Tried removing acpi=off but that brought back the issue with the trackpad and...
  2. [lubuntu] 14.04 on Dell 2650 halts but won't power-off

    Just installed Lubuntu 14.04 on an ol' Dell Inspiron 2650 to give to my mother as a starter PC. When I did the installation, I had to set acpi=off otherwise I was not able to use the trackpad or...
  3. [ubuntu] Re: Can't upgrade mariadb before kernel upgrade - repo gone

    Commented out the mariadb repo but noticed I'm having another update issue too:

    Duplicate sources.list entry http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ raring/universe amd64 Packages...
  4. [ubuntu] Re: Can't upgrade mariadb before kernel upgrade - repo gone

    Thanks, I realize that. They want us to update/upgrade and then run their kernel selector to do the saucy or trusty upgrade.
  5. [ubuntu] Re: Can't upgrade mariadb before kernel upgrade - repo gone

    They've somehow blocked upgrading the kernel via command line. Instead you select your "droplet" as they call your VPS share and then select the kernel you want to move to.

    They suggest a apt-get...
  6. [ubuntu] Re: Can't upgrade mariadb before kernel upgrade - repo gone

    To be clear, you're suggesting that I remove the mariadb repo from my repo list, upgrade everything else to saucy or trusty and then readd the mariadb repos and I'll be able to upgrade mariadb?
    ...
  7. [ubuntu] Can't upgrade mariadb before kernel upgrade - repo gone

    Was looking to do a kernel upgrade on my Digitalocean-hosted site. Was getting ready to do the recommended update & upgrade before running their kernel upgrade process.

    The only problem is that...
  8. [ubuntu] Missing drive locate after hard shutdown

    Woke up this morning to discover my newest drive (1 month) had gone missing. Doing a soft reboot did nothing except toss up a lot of DRDY ERR error messages followed by a failed to mount.

    Looking...
  9. [mythbuntu] Re: apt-get says I have latest Flash, sites complain I need to upgrade

    Yeah trying to watch CP24.com. Will try chrome. It wasn't working with Chromium. Thanks.
  10. [mythbuntu] apt-get says I have latest Flash, sites complain I need to upgrade

    Went to look at a video site to get the news on the Toronto ice storm and was told I needed to grab the latest Flash, version 11.2.202.332.

    Did a sudo apt-get update and upgrade...no new flash....
  11. Stopping Postfix from sending bounce email for non-existent emails

    I'm migrating to a new server soon and decided to migrate my mail setup first, switching from qmail to postfix.

    In qmail, I used the validrcptto script to drop email for non-existent users...
  12. Re: getting warnings root is full but df -H shows gigs free

    the root drive is ext, the video storage drive is xfs
  13. getting warnings root is full but df -H shows gigs free

    In the last few days I've had a warning pop over my myth screens telling me that my root filesystem has only about 50 megabytes left and asking if I want to empty the trash.

    If I check df -H it...
  14. Re: power/clear frontend reboot not working suddenly

    still having this issue...:(
  15. Replies
    7
    Views
    1,327

    Re: mythcommflag errors in 12.04 and .26

    it seems to have settled down a little bit. Have noticed that it will fail flagging more than it did under .25 but the number know is quite low.
  16. Replies
    1
    Views
    249

    Best place to keep track of fixes

    Just curious where I should be going to keep track of fixes for specific components of MythTV and Mythbuntu.

    For example, I know that several people including myself have had issues with...
  17. power/clear frontend reboot not working suddenly

    Just noticed that the Mythbuntu power/clear reboot combo has suddenly stopped working properly.

    If I hit the combo it will drop me to desktop but not relaunch the frontend. If I hit it again, the...
  18. Re: TV sound is fine but no sound in internet video

    Situation solved. Please see: http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=12328152&postcount=40

    p.s. how do you mark a thread as [solved]?
  19. Replies
    39
    Views
    3,561

    Re: Desktop/other hdmi sound (mythtv okay)

    Okay...fixed it. Used info in this page: http://omappedia.org/wiki/Ubuntu_PA#PA_through_HDMI

    #load-module module-udev-detect
    load-module module-alsa-sink device=plughw:1,9 sink_name=output
    ###...
  20. Replies
    39
    Views
    3,561

    Re: Desktop/other hdmi sound (mythtv okay)

    topcat5,

    Thanks. The only problem is that I already looked at that guide.

    There's a major stumbling block though.

    /proc/asound/NVidia is empty

    I have files in NVidia_1, but running
  21. Replies
    39
    Views
    3,561

    Re: Desktop/other hdmi sound (mythtv okay)

    An update: fiddling around with /etc/pulse/default.pa and pavucontrol I was able to get sound in a browser.

    So now I have:

    1) sound in Myth Recordings/Video (that's never changed)
    2) sound in...
  22. Replies
    39
    Views
    3,561

    Re: Desktop/other hdmi sound (mythtv okay)

    Sadly that didn't work. I love these issues that just crop up after upgrading a system that's been working for 18 months. :(
  23. Replies
    39
    Views
    3,561

    Re: Desktop/other hdmi sound (mythtv okay)

    As per one of the tutorials suggestions, I've posted a question (with full debug system info) over at:

    https://answers.launchpad.net/ubuntu/+source/alsa-driver/+question/212597
  24. Replies
    39
    Views
    3,561

    Re: Desktop/other hdmi sound (mythtv okay)

    Argh...followed the first step here and it's basically turning my xfce mythbuntu pvr into a gnome desktop!

    https://help.ubuntu.com/community/SoundTroubleshootingProcedure
  25. Re: TV sound is fine but no sound in internet video

    hmm, one of the steps is:

    grep "eld_valid *1" /proc/asound/NVidia/eld*

    That directory doesn't have any eld* stuff in it.

    NVidia_1 does though, but that grep doesn't find anything...so I'm...
Results 1 to 25 of 62
Page 1 of 3 1 2 3