Search:

Type: Posts; User: mrchumpley; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: system slowly freezes then appears to shutdown

    I have now installed 12.04 to a fresh partition and the same thing is happening: it boots up fine, then after a minute or so the mouse starts to get jumpy (moving and stopping intermittently) and...
  2. [ubuntu] Re: system slowly freezes then appears to shutdown

    Okay I'll try that - although the system rarely runs for long enough to allow me to move stuff.
  3. [ubuntu] Re: system slowly freezes then appears to shutdown

    how do I move the home directory to another partition?

    I have an empty partition called "Documents" where I could move it to.

    Thanks
    mrc
  4. [ubuntu] Re: system slowly freezes then appears to shutdown

    I did do that.

    Also - I have checked the processor temperatures and they're around 40 centigrade so don't think it's that.
  5. [ubuntu] Re: system slowly freezes then appears to shutdown

    Just checked: no, nothing much going on. CPU use below 20%. then suddenly locked again whilst I was watching.
  6. [ubuntu] system slowly freezes then appears to shutdown

    as of 48 hours ago shortly after booting up and logging in the screen slowly freezes then locks. a little while later it goes blank and the monitor shows no analogue input, as though it's...
  7. [ubuntu] 10.04 Lock-up/sudden shutdown (not overheating)

    For the last 24 hours my computer has started locking-up or suddenly shutting down not long after booting up.

    I run Lucid 10.04 and it has been regularly updated. The computer is 5 years old and...
  8. Replies
    10
    Views
    1,230

    [ubuntu] Re: evolution and NHSnet (MS Exchange 2007)

    I too have just moved to nhs.net mail and have been trying to configure Evolution. I wonder if the problem lies in the Java Applet Whale security that needs to run in the background?

    Has anyone...
  9. Replies
    12
    Views
    2,409

    [SOLVED] Re: automatically mount partitions at boot

    :lol:

    n
  10. [ubuntu] Re: Partitions with stuff on that I cannot see or access

    It is possible that I re-formatted the partitions.

    Would you suggest that the best solution would be to save any visible data and re-format the partitions?

    Cheers
    n
  11. Replies
    12
    Views
    2,409

    [SOLVED] Re: automatically mount partitions at boot

    I am a little be confused now!

    These later comments seem to be about accessing data on partitions that I couldn't see but suspected was there, rather than being about automatically mounting the...
  12. Replies
    12
    Views
    2,409

    [SOLVED] Re: automatically mount partitions at boot

    Thanks Oldfred - that is helpful.
    n
  13. [ubuntu] Re: Partitions with stuff on that I cannot see or access

    Using LiveCD I have the same problem. No change.
  14. [ubuntu] Re: Partitions with stuff on that I cannot see or access

    Hi Moribus and thanks for helping me again!

    Apologies for the delay in responding - I went to bed.

    Here is what I get for each partition:

    nevil@Ubuntu1:~$ ls -al /media/Photos
    total 28...
  15. [ubuntu] Partitions with stuff on that I cannot see or access

    After great success solving a two year old problem here I thought I'd try the other big problem I have....

    After a problem updating from 8.04 to 10.04 I re-formatted and partitioned one of my two...
  16. Replies
    12
    Views
    2,409

    [SOLVED] Re: automatically mount partitions at boot

    Amazing.

    Thank you so much!

    I have another issue that has been annoying me for more than a year, but it's not relevant to the title of this thread so I guess I should start a new one. (It's to...
  17. Replies
    12
    Views
    2,409

    [SOLVED] automatically mount partitions at boot

    I have been using Ubuntu for a couple of years and now use 10.04. I think it's brilliant even though I'm not very good doing stuff in terminal.

    I have two sata drives. The first has /, swap and a...
  18. Replies
    124
    Views
    86,981

    [ubuntu] Re: 10.04 LTS RC: Blank Screen at startup

    I have a dual core AMD64 processor with NVIDIA card.

    I installed 10.04 from CD (having checked MDSUM etc etc) and it was lovely.

    After a few weeks I started getting 'funny things' happening on...
  19. Replies
    11
    Views
    3,456

    [ubuntu] Re: Canon pixma mx7600

    I too am thinking of getting this printer/fax/scanner but am not very expert with setting stuff up in Ubuntu. I have had a Canon S900 which I managed to get to work by following advice in the forums,...
Results 1 to 19 of 19