Search:

Type: Posts; User: Addanc; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    476

    Re: 12.04.1 functionality problems

    The start-up problem where the router isn't powered appears to be an Ubuntu issue; viz if the DHCP network configuration dialogue doesn't happen the loop-back address used between back and front-ends...
  2. Replies
    30
    Views
    14,648

    Re: MythTV could not connect to database

    What I have found is that if my router is not powered so that the default DHCP network configuration cannot take place, then Ubuntu doesn't appear to allow even the loop-back address (127.0.0.1, used...
  3. Replies
    3
    Views
    476

    Re: 12.04.1 functionality problems

    I have performed a clean install with 12.04.1.
  4. Replies
    3
    Views
    476

    12.04.1 functionality problems

    Had Mythbuntu running on 11.? (updates just recently discontinued) reasonably well; I have installed 12.04.1 and it appears to have a number of problems, viz:

    If I do not have an internet connect...
  5. Replies
    374
    Views
    224,817

    Sticky: Re: Please post your Functional/Non Functional Hardware

    Hardware
    Motherboard: Gigabyte GA-H55M-S2H uATX
    CPU: Intel Core i5-650
    RAM: 4GB
    Video Card: Core i5-650 GPU
    Sound Card: Realtek ALC888B/892 (Motherboard)
    HD: Western Digital 500GB SATA II...
  6. Replies
    1
    Views
    728

    64bit i5 support?

    The only 64bit Mythbuntu ISO appears to be AMD (viz: mythbuntu-10.04-desktop-amd64.iso); is there a 64bit version that supports the Intel core-i5?
  7. Re: A lirc problem but with a twist: it works, sort of.

    Same bug as mentioned here; you need to adapt the solution mentioned here to your hardware.
  8. Re: Nova-T 500 remote/receiver not recognized with 8.10 - A Solution

    The following info outlines the set of changes that I made to get the Nova-T 500 IR remote working with mythbuntu 8.10:

    First change is to /etc/udev/rules.d/60-symlinks.rules; added the following...
  9. Re: Nova-T 500 remote/receiver not recognized with 8.10

    For any of the interested parties this sounds familiar: Bug#204960
  10. Re: Nova-T 500 remote/receiver not recognized with 8.10

    Tried the above and no joy. The remote buttons that are working (up/down/left /right arrow, 1-9.*,#,Power) don't appear to be going through the lirc daemon anyway. Given the following symlink (event9...
Results 1 to 10 of 10