Search:

Type: Forum Threads; User: amiralex32; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. eclipse menus

    Started by amiralex32, October 18th, 2014 06:44 PM
    eclipse kepller
    • Replies: 0
    • Views: 143
    Last Post: October 18th, 2014 06:44 PM
    by amiralex32  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. Network adapters is not working after upgrade to 13.10

    Started by amiralex32, October 10th, 2014 10:05 PM
    network adapters
    • Replies: 1
    • Views: 129
    Last Post: October 10th, 2014 10:19 PM
    by yancek  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [SOLVED] internal error

    Started by amiralex32, June 6th, 2013 04:19 PM
    internal
    • Replies: 4
    • Views: 1,030
    Last Post: March 27th, 2014 02:31 PM
    by ibjsb4  Go to last post
  4. [SOLVED] warning alert

    Started by amiralex32, December 26th, 2013 10:20 AM
    update
    • Replies: 1
    • Views: 321
    Last Post: December 26th, 2013 10:38 AM
    by newb85  Go to last post
  5. [SOLVED] warning alert

    Started by amiralex32, August 27th, 2013 12:12 PM
    warning.
    • Replies: 3
    • Views: 367
    Last Post: August 27th, 2013 06:18 PM
    by Impavidus  Go to last post
  6. [ubuntu] system is down

    Started by amiralex32, June 22nd, 2013 01:06 PM
    system failed
    • Replies: 0
    • Views: 242
    Last Post: June 22nd, 2013 01:06 PM
    by amiralex32  Go to last post
  7. [SOLVED] installation problem

    Started by amiralex32, June 4th, 2013 02:03 PM
    packages install
    • Replies: 4
    • Views: 306
    Last Post: June 4th, 2013 08:25 PM
    by fantab  Go to last post
  8. [SOLVED] bluetooth problem

    Started by amiralex32, May 27th, 2013 10:10 AM
    bluetooth
    • Replies: 3
    • Views: 1,317
    Last Post: May 27th, 2013 09:19 PM
    by slickymaster  Go to last post
  9. [SOLVED] shutdown problem

    Started by amiralex32, May 19th, 2013 05:48 AM
    shutdown
    • Replies: 7
    • Views: 534
    Last Post: May 21st, 2013 12:55 AM
    by Ralph L  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [SOLVED] after upgrading from ubuntu 12.10 to 13.04 i lost all my network adapters

    Started by amiralex32, May 18th, 2013 07:37 PM
    drivers
    • Replies: 2
    • Views: 416
    Last Post: May 19th, 2013 05:40 AM
    by amiralex32  Go to last post
Results 1 to 10 of 10