Search:

Type: Posts; User: TheR; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [kubuntu] Ignore slow response in browser from some sites

    I use Opera and Firefox for web browsing.

    This problem was actually present in 10.4 and is also present in 12.4. Some Internet sites don't response to browser or respond very late. So browser is...
  2. [ubuntu] Re: Hardware recommendations for kvm virtual servers

    The only hardware requirement for KVM is that CPU must support hardware virtualization. Which I think Atoms don't.

    And as much RAM you need for running virtualized machines. KVM itself doesn't use...
  3. Replies
    4
    Views
    1,097

    [ubuntu] Re: CPU usage for Guest OS's

    My 2003 servers are idling somewhere around 8% (3Ghz 4core i7 Xeon). One of the problems looks to be swapping which can't be omitted. The other is as I remember from old posts real time interrupts.
    ...
  4. [ubuntu] Can write error on one of disks in mdadm array cause kernel panic

    Ubuntu 10.04 server

    I have raid 10 array of 4 disks which is used for data. Computer is booted from other disk.

    I am tracking error which caused computer to hang completely. Anything that I...
  5. Replies
    2
    Views
    1,716

    [ubuntu] Re: SAN or NAS for KVM

    This is by far the cheapest 8-port > 10Gb switch you can buy....
  6. [ubuntu] Re: 10Gbase-T .. "Only in the leap from the lion's head will he prove his worth."

    You got to have a lot of money. What kind of bussines are you doing at home that you need that kind of bandwidth.

    Shortly. I haven't seen a lot of 10base-T switches (none really) but most of 10G...
  7. Replies
    4
    Views
    947

    [ubuntu] Re: Virtualization network problem

    Looks like I am one of those late to the party ;-)

    I had the same problem and I switched from virtio to Intel adapter. So far (4 months) it works.

    by
    TheR
  8. Replies
    51
    Views
    5,318

    [ubuntu] Re: iscsi mounting problems with openiscsi

    You are on your own from here on. Learn more about technology and try to understand it. You know all the parts, just connect them together right.

    Good luck
    TheR
  9. Replies
    51
    Views
    5,318

    [ubuntu] Re: iscsi mounting problems with openiscsi

    ip-172.16.1.11:3260-iscsi-iqn.2001-05.com.equallogic:0-8a0906-12b6a3c0a-24cd25595514ee6-storage1-lun-0...
  10. Replies
    51
    Views
    5,318

    [ubuntu] Re: iscsi mounting problems with openiscsi

    You better start to learn some programming since and are not part of a program.

    Program has 15 lines only and error is in line 17 ;-(

    make debug line:
    File.open('/root/test.tst', 'a') {|f|...
  11. Replies
    51
    Views
    5,318

    [ubuntu] Re: iscsi mounting problems with openiscsi

    You need to restart client machine of course. It doesn't make any logic to restart server machine in order to test client ;-)

    If you have solved problem of execution permission can you please make...
  12. [SOLVED] Re: Epson SX235W authentication required when trying to scan image

    Never mind.

    System restart solved the problem.

    by
    TheR
  13. [SOLVED] Epson SX235W authentication required when trying to scan image

    KUbuntu 10.04. I somehow managed to install printer drivers and scanner drivers for Epson SX235W. Printing is working but when I try to scan kpassword is launched and it wants username and password...
  14. Replies
    51
    Views
    5,318

    [ubuntu] Re: iscsi mounting problems with openiscsi

    I have read again your post and I see that your device name is somehow different than mine. So if we predict that you have only one iscsi server and that anything that meters is lun number, which is...
  15. Replies
    51
    Views
    5,318

    [ubuntu] Re: iscsi mounting problems with openiscsi

    Sorry I am late to the party. I usually follow forum once a week.

    There are some things that I might forget to explicitly mention.

    First is that ruby program file should have execute attribute...
  16. Replies
    51
    Views
    5,318

    [ubuntu] Re: iscsi mounting problems with openiscsi

    This is how I did it. Look at this thread. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1578087

    by
    TheR
  17. Replies
    1
    Views
    563

    [ubuntu] Re: no disks detected during install - raid 1

    Why don't you forget about this fake raid and use mdadm to create real linux raid ;-)

    by
    TheR
  18. Replies
    2
    Views
    399

    [ubuntu] Re: KVM Migration Problems

    Somo hipervisors have also storage migration option. KVM not at this time.

    But it is on a roadmap. Other requirments are correct and migration mostly works. Based on Ubuntu 10.04.

    by
    TheR
  19. Re: To Virtualize or not Virtualize. That is the question!

    There is no Ubuntu hipervisor. Ubuntu uses KVM as hipervisor and it works just fine with virtual windows hosts.

    UI might not be polished as other hypervisors, but if you don't have to control...
  20. Replies
    2
    Views
    417

    [ubuntu] Re: Ubuntu ZFS on Linux and ISCI oh my!

    I can confirm that iSCSI with LVM is probably closes to bar metal as it can get.

    I ran 4 300GB Raptors in RAID 10 and get 150MB/s running hdtach in Windows server running on KVM server. Network...
  21. Replies
    1
    Views
    686

    [all variants] Re: Tweaking iSCSI performance

    I did't do any tweaking perticulary. I get 200+MB/s on hdtach test running on windows server inside KVM with disks connected to iSCSI server. Disks are 4 raptors in RAID 10, 10Gb Ethernet, Ubuntu...
  22. Replies
    5
    Views
    633

    [ubuntu] Re: Xen and KVM Questions

    These is pretty hard stuff. I can only replay for KVM.


    Live storage migration (i.e. - moving a running disk from Shared Storage A to Shared Storage B)

    I think I read somewhere that this is...
  23. [ubuntu] Re: LVM volume doesn't mount automatically after restart

    I've got same problems with 10.04 with LVM and iScsi devices. Some thing are starting in wrong order.

    I gave up the system way and write everything I needed to /etc/rc.local.

    by
    TheR
  24. Replies
    23
    Views
    1,185

    [SOLVED] Re: Moving raid system to a new host

    Your old system is probably booting from raid1 array.

    I don't think it is possible to boot from mdadm raid5 configuration.

    by
    TheR
  25. Replies
    5
    Views
    761

    [all variants] Re: how important is ECC ram?

    :-)

    I have one of my servers using non ECC RAM and running 24/7/365. In 4 years of time I had 2 strange lockups which could be or could not be attributed to RAM type.

    In reality It depends what...
Results 1 to 25 of 91
Page 1 of 4 1 2 3 4