Search:

Type: Posts; User: dorien356; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: [13.10] Audio Jacks not working or detected. Possibly an hardware detection issue

    This thread is no longer relevant. I reinstalled ubuntu and it only made my problem worse. There is a new thread at http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2214037
  2. Re: [13.10] No sound, No sound devices, not even rhythmbox.

    Yes I know it does. The other thread is no longer relevant because I ended up just reinstalling ubuntu. It is that reinstall that just made the problem to be what it is now.
  3. Re: [13.10] No sound, No sound devices, not even rhythmbox.

    Gonna have to bump, this really needs to be solved. Somebody please help?
  4. [13.10] No sound, No sound devices, not even rhythmbox.

    Hey guys,

    Running a brand spankin new install of 13.10 and one of the first things I noticed when I firtst played around is that there was no sound. So naturally I go to the sound icon at the...
  5. [ubuntu] Re: [13.10] Audio Jacks not working or detected. Possibly an hardware detection issue

    Hopefully somebody knows what this is because a quick google search didnt really help at all.
  6. [ubuntu] Re: [13.10] Audio Jacks not working or detected. Possibly an hardware detection issue

    ... Well I feel like an idiot now lol, and yes my built in speakers do work. Guess I shouldve looked more closely at my alsa output. Thank you for your link to the solution and I only have one...
  7. [ubuntu] [13.10] Audio Jacks not working or detected. Possibly an hardware detection issue.

    http://www.alsa-project.org/db/?f=4e051f007974c745e6260a7022dc6b40770ebca5

    Hey guys,

    I am switching over from windows to ubuntu and so far it has gone flawlessly. Just one problem though... the...
Results 1 to 7 of 7