Search:

Type: Posts; User: anyusername; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    748

    [ubuntu] Re: Rythmbox won't play from ReadyNAS

    My NAS is mounted under QVFS (hidden .qvfs folder in &HOME). None of the other music players from the Ubuntu repositories that I have tried, including Banshee, Clementine and Audacious have any...
  2. Replies
    4
    Views
    748

    [ubuntu] Rhythmbox won't play from ReadyNAS

    Hi,

    When trying to play any music tracks from my ReadyNAS Duo, using Rhythmbox on Ubuntu 12.04, there is no audio output. The track name shows in libnotify and the play progress bar moves in...
  3. Replies
    31
    Views
    9,408

    [photography] Re: Stack your photos with MacroFusion

    I'm using Ubuntu 12.04 and did all this:


    sudo add-apt-repository ppa:dhor/myway
    sudo apt-get update
    sudo apt-get install macrofusion

    and got this message:
  4. Replies
    8
    Views
    3,779

    [ubuntu] Re: Espson SX405 Scanner Problems

    Thanks for that nukeqler, it worked for my Epson DX8400 too; however, synaptic now reports:


    Repairing the package removes iscan. How do I stop Synaptic from reporting this as a broken package?
  5. [ubuntu] Re: 'Mount of root filesystem failed' after moving /usr

    I've fixed the issue. It appears that it's necessary to have a /usr folder on the boot drive, even if there is nothing in it. To try this, I have renamed the original usr folder to usr.bak and...
  6. [ubuntu] Re: 'Mount of root filesystem failed' after moving /usr

    My computer certainly enables the SD card at boot as it appears as one of the devices I can boot from when I press ESC during boot. Wouldn't Ubuntu mount the card during boot, especially as...
  7. [ubuntu] Re: 'Mount of root filesystem failed' after moving /usr

    Hi,

    Yes I did, mine is sdb1. Ubuntu reads the files fine from the SD card, so it knows the new location. To confirm this, if I install anything new, through synaptic, it now appears in the SD card...
  8. [ubuntu] Re: 'Mount of root filesystem failed' after moving /usr

    Unfortunately, SSD drives are expensive compared to SD cards and I can't justify the spend. I was hoping that SD would be an acceptable solution as I have a couple of spares but the 'Mount of root...
  9. [ubuntu] Re: 'Mount of root filesystem failed' after moving /usr

    Thanks, but I don't need to reinstall. Moving the old /usr folder back and removing the line added to/etc/fstab reinstates everything. However, this does not resolve the initial issue, as I need to...
  10. [ubuntu] 'Mount of root filesystem failed' after moving /usr

    Hi,

    On my Eee PC 701, running Ubuntu 9.10 Remix, I followed the instruction on the page listed below to move my /usr folder to my SD card and all went well (seemingly). Everything that I installed...
  11. [gnome] Recommendations for compatible webcam required

    I have Ubuntu 9.10 Beta installed on a eMachines W340UA laptop and Ubuntu 9.10 NBR Beta installed on an Asus 701. I would like to use a webcam on both of these machines for video chat using Empathy....
  12. Replies
    6
    Views
    611

    [gnome] Re: Mouse clicks stop working after time.

    I have an nVidia GeForce4 Ti 4200 with 'NVIDIA accelerated graphics driver (version 96)'
  13. Replies
    21
    Views
    17,675

    Re: Disk usage outside design parameters

    Yes, I'm seeing it on my Asus Eee PC, with 4Gb SSD 'Hard Disk'. The advanced is showing a 'Read Error Rate' warning. I've only seen this message since installing Ubuntu 9.10.
  14. Replies
    6
    Views
    611

    [gnome] Re: Mouse clicks stop working after time.

    No, I don't have AMSN and I don't think I have ever installed it.
  15. Replies
    6
    Views
    611

    [gnome] Re: Mouse clicks stop working after time.

    Yes, it is annoying... I have switched to KDE to overcome the problem but I hope that this issue is resolved soon. I guess by the lack of replies that this is not a widespread problem.
  16. Replies
    6
    Views
    611

    [gnome] Mouse clicks stop working after time.

    Hi,

    I have a problem which has developed on a Ubuntu 9.04 Gnome Desktop install. After what appears to be a random time, mouse clicks stop working. The pointer still responds to mouse movement,...
  17. [gnome] Help needed on using ImageMagick for watermarking an image using a Desktop Launcher

    I posted this question HERE but on retrospect it may be more applicable in the Desktop Environment forum category as it's a Desktop Launcher question.

    I found a post in the archive on how to make...
  18. Replies
    1
    Views
    838

    [ubuntu] Re: ImageMagick watermark launcher

    Been messing around with it for a couple of hours tonight and can get it to work as a script using the above code but I can't figure out how to change the 'composite -gravity south -geometry +0+10...
  19. Replies
    1
    Views
    838

    [ubuntu] Help needed on using ImageMagick for watermarking an image using a desktop Launcher

    Hi,

    I found a post in the archive on how to make a desktop launcher using ImageMagick which allows an image to be dragged onto it to apply a watermark. The post is HERE and the command for the...
  20. Replies
    109
    Views
    12,980

    [ubuntu] Re: 8.10 upgrade fails PC hangs on reboot

    I had exactly the same problem:



    and no Gnome login screen

    Tried:
Results 1 to 20 of 20