Search:

User: blm14; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] setting default sound card, alsa

    Started by blm14, March 27th, 2014 09:56 PM
    • Replies: 4
    • Views: 664
    Last Post: March 28th, 2014 03:50 PM
    by Temüjin  Go to last post
  2. [ubuntu] new install 12.04LTS no sound

    Started by blm14, February 26th, 2014 01:16 AM
    • Replies: 0
    • Views: 322
    Last Post: February 26th, 2014 01:16 AM
    by blm14  Go to last post
  3. [ubuntu] whole-disk encryption with pre-boot authentication

    Started by blm14, November 29th, 2012 10:41 PM
    • Replies: 6
    • Views: 1,997
    Last Post: December 2nd, 2012 10:14 AM
    by Cheesemill  Go to last post
  4. [ubuntu] Remove pulse from 12.04

    Started by blm14, November 14th, 2012 08:13 PM
    • Replies: 2
    • Views: 249
    Last Post: November 15th, 2012 10:52 PM
    by Dennis N  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] Upgrading from 10.04LTS to 12.04LTS in an XBMC Live install

    Started by blm14, April 28th, 2012 02:51 AM
    • Replies: 0
    • Views: 497
    Last Post: April 28th, 2012 02:51 AM
    by blm14  Go to last post
  6. ubuntu won't install on a new drive?

    Started by blm14, April 5th, 2012 08:53 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 16
    • Views: 613
    Last Post: April 5th, 2012 11:30 PM
    by coffeecat  Go to last post
  7. VNC server problems

    Started by blm14, March 9th, 2012 03:40 PM
    • Replies: 0
    • Views: 580
    Last Post: March 9th, 2012 03:40 PM
    by blm14  Go to last post
  8. Dell N5030 touchpad problems - tap-clicking

    Started by blm14, March 6th, 2011 06:35 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,194
    Last Post: August 9th, 2011 03:05 PM
    by Chachalaco  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [ubuntu] Upgraded from 10.10 to 11.04, boots to memtest ESC not working

    Started by blm14, June 30th, 2011 12:39 AM
    • Replies: 1
    • Views: 531
    Last Post: June 30th, 2011 12:45 AM
    by drs305  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. Updated from 10.10 to 11.04 A3, weird window behavior

    Started by blm14, March 22nd, 2011 01:57 AM
    • Replies: 9
    • Views: 775
    Last Post: March 22nd, 2011 12:34 PM
    by blm14  Go to last post
  11. [ubuntu] XBMC live - DNS not working

    Started by blm14, March 6th, 2010 06:14 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,668
    Last Post: March 6th, 2010 06:16 PM
    by blm14  Go to last post
  12. [ubuntu] WARNING no activity on terminal for 240 seconds in update manager log

    Started by blm14, October 30th, 2009 03:33 AM
    • Replies: 1
    • Views: 488
    Last Post: October 30th, 2009 12:44 PM
    by blm14  Go to last post
  13. [SOLVED] OpenGL strangeness

    Started by blm14, October 1st, 2009 07:34 PM
    • Replies: 1
    • Views: 238
    Last Post: October 1st, 2009 08:50 PM
    by blm14  Go to last post
  14. [gnome] Super newbie evolution question

    Started by blm14, September 25th, 2009 07:59 PM
    • Replies: 2
    • Views: 208
    Last Post: September 26th, 2009 01:29 AM
    by mbeach  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 14 of 14