Search:

Type: Posts; User: granicus; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: HDMI output problems - "Snow" when input changes to HDMI

    khPWXxF,

    1) The only reason I connected the VGA port was because HDMI was giving me the snow, I don't have a need for both ports at all. That one was only used because it allowed me to see what...
  2. HDMI output problems - "Snow" when input changes to HDMI

    I recently purchased the ECS Liva hardware listed in the following post in order to set up a remote frontend:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=566529&page=38&p=13226401#post13226401

    I...
  3. Re: Problems switching from OTA to QAM with HDHomeRun

    I figured it out. Actually the fact that my manual channels worked last night gave me the thought of what to try.

    In the mythtv-setup, when entering the manual channel you have to put the channel...
  4. [SOLVED] Problems switching from OTA to QAM with HDHomeRun

    NOTE: My profile on the left is old and incorrect. I am running MythTV v.25 on Mythbuntu 12.04, clean install as of May 2012.

    Hey folks, I have been working on a problem all week, and just when...
  5. Re: Channel Lock fails after reboot, works again after running backend setup?

    It is a startup issue with the backend. Either it is loading before another required module has loaded, or it is not fully loading for some reason. Immediately upon bootup, if I manually run...
  6. Diamond HDTV110 USB ATSC Tuner chipset/driver?

    Hey folks,

    I'm trying to find out what chipset/drivers the Diamond XtremeTV HDTV110 USB dongle uses for Linux.

    Does anyone know? Thanks.
  7. Re: Channel Lock fails after reboot, works again after running backend setup?

    After running tests, it is not mythfilldatabase that is "fixing" the issue. Upon bootup, simply stopping and starting the backend resolves the issue so it seems more a startup issue with the backend.
  8. Channel Lock fails after reboot, works again after running backend setup?

    I am having a strange issue with Mythbuntu 8.04, to which I just upgraded from 7.10. I've been able to recreate this three times now.

    Upon reboot and entry into MythTV fontend, if I try to watch...
  9. Replies
    12
    Views
    1,860

    [ubuntu] Re: WINTV HVR 950 and HARDY (sound issues)

    Were you ever able to get MythTV to recognize the input? You stated on that page that you got MPlayer to stream the DVB signal fine but had problems with MythTV, and I seem to be at the same point. ...
  10. Replies
    5
    Views
    570

    Re: Theme Images Scrambled

    Well, Envy ultimately did the trick. Thanks a lot. Now I just have to get my Hauppauge HVR-950 to obtain a channel lock and I'll be good to go...
  11. Replies
    5
    Views
    570

    Re: Theme Images Scrambled

    I'll have to try that a little later. My issue is happening on the standard DVI output (my tv has VGA input).
  12. Replies
    5
    Views
    570

    [SOLVED] Theme Images Scrambled

    Hello,

    I am running MythTV 0.20.2-0ubuntu10.1 on Ubuntu 7.10.

    I just upgraded my video card to an ATI Radeon HD 2600 and got the drivers installed correctly to display 1920x1080 on my...
  13. Replies
    2
    Views
    469

    Re: LiveTV Video Problems

    I'm using the Hauppauge HVR-950 USB tuner stick.

    However, like I said I don't think it's a tuner problem as the recordings of the LiveTV streams look perfect when played back in MPlayer or VLC. ...
  14. Replies
    2
    Views
    469

    LiveTV Video Problems

    Hey folks,

    I'm new to MythTV, Ubuntu, and Linux in general. I'm hoping someone can give me pointers on how to fix the problem I'm running into.

    When I select LiveTV, I have video problems...
  15. Replies
    1
    Views
    1,747

    Video color problems and a green bar

    Hello,

    I apologize in advance if this is a problem with an easy fix. I am new to Mythbuntu, and to Linux in general, and just need some guidance on what I need to adjust.

    I am running...
Results 1 to 15 of 15