Search:

Type: Posts; User: jubxie; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    26
    Views
    13,071

    [ubuntu] Re: Lenove R500 wireless not working with 9.04

    I can confirm this method worked for me on my new toshiba t115-s1105 with the rtl8192se driver downloaded from the realtek website(win2000 version).:D
  2. [ubuntu] Re: compiz config; all open windows appear as black screen

    Intel 3100 here. Same issue w/ the blur setting. Thanks for fix.
  3. [ubuntu] Re: Ubuntu doesn't load in grub after installing PC/OS 2009 on separate partition

    Try super grub. Download the .iso file and rip a bootable disc. Then reboot and it will guide you through the fix. It's a good thing to have around anyway.
    ...
  4. Replies
    13
    Views
    604

    [ubuntu] Re: Doesn't show in boot menu

    When I've had this issue in the past I have run the Super Grub cd (bootable disk) to fix the MBR. Not sure about the swap issue, but this is a great thing to have around anyway. Saved me a few...
  5. Replies
    13
    Views
    6,154

    Re: no channels configured to use grabber

    Got it! I needed to add the xmlid for each channel as I am using QAM. I forgot I had done this on the last install. That was it! While watching a channel, press "E". I had to manually add the xmlid...
  6. Re: mythfilldatabase won't fill - everything else works!

    Got it! I needed to add the xmlid for each channel as I am using QAM. I forgot I had done this on the last install. That was it!
  7. Replies
    13
    Views
    6,154

    Re: no channels configured to use grabber

    I feel your pain. I can't get myth working to save my marriage!! No pvr for 3 days now. We can watch, but not schedule recordings. I am finding lots of people with this issue, but no answers. I'll...
  8. Re: mythfilldatabase won't fill - everything else works!

    Well, using phpmyadmin, I can't find new program data in the database. Seems funny that the collation would be latin1_swedish?(since im in the us). The few programs that did download are there...
  9. [SOLVED] mythfilldatabase won't fill - everything else works!

    Well, I've been battling this for two days now. I can't get mythfilldatabase to fill the program guide. I'm using schedules direct. I have had it working on previous frontend/backend systems. I...
  10. Replies
    8
    Views
    1,383

    Re: mythbackend doesn't start correctly on boot

    Not sure if this is the problem for anyone here, but this is a specific problem with the HDhomeRun tuner. It seems to be a startup order issue. Delaying the start of mythbackend solves it.
    ...
Results 1 to 10 of 10