Search:

Type: Posts; User: mobruu; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    306

    [kubuntu] Re: missing sound in kubuntu

    Hey!

    Sorry for the late reply. Been busy.

    Notifications are using the same device as music and videos.

    I'm actually having the same problem with my Asus eeePC. Hearing the notificatons, but...
  2. Replies
    5
    Views
    306

    [kubuntu] Re: missing sound in kubuntu

    The phonon is the only one there..

    I had, a couple of days ago both the redwood and another card in that list, but they both disappeared and was replaced by "phonon"..

    But, as I said.. The...
  3. Replies
    5
    Views
    306

    [kubuntu] Re: missing sound in kubuntu

    Umm..I just found out that my system is playing "notifications" ..

    Now, I have no clue at all of what's wrong... o_O

    Edit: I've tried Banshee and Amarok. Tried VLC.. No sound at all..
  4. Replies
    5
    Views
    306

    [kubuntu] missing sound in kubuntu

    Having problems with getting any sound at all on my Asus X71ja (X77ja -eu version)..

    Tried changing from Redwood HDMI to the "internal" speaker with no luck.
    I've tried the alsamixer "trick" but...
  5. Replies
    3
    Views
    1,620

    [xubuntu] Re: Built-in speaker not working, headphones do

    Hijacking this thread and hope that is ok.

    Having problems with no sound from internal speakers.

    Running Kubuntu..

    Here's my output:
    ...
  6. Replies
    4
    Views
    266

    [SOLVED] Re: Networking problem with (k)ubuntu

    Changed to WPA2 personal, and it works like a charm :-)


    Thanks for the tip and help :-)


    -M
  7. Replies
    4
    Views
    266

    [SOLVED] Networking problem with (k)ubuntu

    Hi!

    Just installed Ubuntu 11.04 and installed kubuntu.

    Have a dualboot with win 7 starter and ubuntu 11.04.

    Problem is the wireless networking within kubuntu.

    Works perfectly fine with...
Results 1 to 7 of 7