Search:

Type: Posts; User: brundles; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [other] Re: Computer forgets to 'remount Root' when resuming from suspend?

    Right, this one finally irritated me enough to do some proper digging and think I've found the problem...

    Going through the syslog folder I noticed anacron running - no problem there apart from...
  2. [other] Re: Computer forgets to 'remount Root' when resuming from suspend?

    Did you ever have any success with this? I'm seeing something which may be related.

    First up the config - the root volume is an SD card but everything else is disks (/var is also on an HDD rather...
  3. Replies
    7
    Views
    882

    [SOLVED] Re: No sound on NVidia HDMI

    Thanks for the info BicyclerBoy - solves the problem with HDMI audio for the Nvidia card I've got!
  4. [all variants] Strange permissions behaviour with samba/cifs mount

    Hi,

    I'm hoping someone can help me out with this one as it's confusing me somewhat...

    I have a main media PC (running 9.10) which has the music library on it and my laptop (running 10.04) which...
  5. Replies
    16
    Views
    7,287

    [ubuntu] Re: linux AVI to Iphone video converter?

    Well I don't know about Arminius, but I've just put 0.93 on to my laptop (still running 8.10 so no PPAs for 0.94 yet) and it works a treat :).

    Count mine as another vote for Handbrake!
  6. Re: Upgraded from 9.04 to 9.10 and lost sound

    Possibly a stupid question, but did removing pulseaudio stop it playing back analog sound sources?

    With pulseaudio running, XBMC currently refuses to play back digital streams (Dolby, DTS, etc) ...
  7. Re: lirc iMon ffdc VFD remote -> just can't get it to work right

    Thanks for the quick reply Sammy. I've set the lirc_imon.conf file up as documented on the KArmic install for it and double checked the options with modinfo but no luck so far. I'll try some...
  8. Re: lirc iMon ffdc VFD remote -> just can't get it to work right

    Sorry to piggy back on this thread but there seems to be a ton of good stuff here for lirc/lcd problems with iMon in the current builds.

    After having problems with a bad XBMC/Nvidia combination I...
  9. Replies
    2
    Views
    297

    [SOLVED] Re: Synaptic not scanning new repositories?

    Thanks for the reply.

    According to the awn-testing wiki, they use a completely different set of package numbers to the standard Ubuntu ones so it should have shown up even if it was the same...
  10. Replies
    2
    Views
    297

    [SOLVED] Synaptic not scanning new repositories?

    Hi,

    I'm running Intrepid and trying to add the AWN PPAs to Synaptic. I've added both the binary and source PPAs together with the authentication key, and while those have changed the number of...
  11. [ubuntu] Re: intrepid~Where do I get notification area applet for AWN docks?

    Which version of Ubuntu was that on? I'm running Intrepid, have all of the awn applet packages installed (c-core, c-extra, python-core and python extras) but still can't see that (or a bunch of...
  12. Replies
    38
    Views
    5,974

    [ubuntu] Re: ubuntu 9.10 doesn't recognize my cdrom drive

    Same issue here - drive doesn't show through any hardware checks (fdisk, lshw, etc). Same errors with the modprobe too.

    This is on a system that had a clean Karmic install this morning with no...
  13. [SOLVED] Re: CDROM won't recognize cds/dvds on ubuntu 9.10

    Similar one here - 9.10 doesn't recognise the DVD drive at all:

    mark@E8200:~/Downloads$ sudo mount /media/cdrom
    mount: special device /dev/scd0 does not exist

    Trawling through lshw, lsmod etc...
  14. Thread: vcn viewer

    by brundles
    Replies
    18
    Views
    1,638

    [ubuntu] Re: vcn viewer

    Another one for disabling desktop affects here - had similar behaviour to the above only re-connecting still didn't show anything.

    Changing the remote desktop server software might work but I'd...
  15. Replies
    9
    Views
    497

    [ubuntu] Re: Problems with pidgin

    Actually, that's a point - I'm using the WLM plugin rather than the straight MSN Plugin after MS made some changes that broke the original one. Could be specific to that - worth a play around with.
    ...
  16. Replies
    9
    Views
    497

    [ubuntu] Re: Problems with pidgin

    Which version of Ubuntu are you using?

    I'm using 8.10 and think there is a problem with the build they've used of the MSN plugin for Pidgin. I can use Yahoo and GMail all day long without any...
  17. Replies
    19
    Views
    6,142

    [ubuntu] Re: [SOLVED] LCD backlight brightness (8.04)

    Thanks for that - it works a charm.

    I've been arguing with my laptop (Novatech X70 - also based on a Clevo) for a couple of days now and it was starting to annoy me!
  18. [ubuntu] Re: Ibex - Firefox not showing history or bookmarks

    OK, so it looks like VMWare2 kils Firefox on Ubuntu - that's exactly the same problem I've had and although I was suspicious of the VMWare install as the trigger, didn't have enough to confirm it. At...
  19. [ubuntu] Cleanly enabling Compiz without the "Desktop Effects" menu?

    I'm hoping somebody can help with this one as it's beginning to bug me :(

    As a bit of background, the PCs main use is as a media centre currently running the Linux port of XBMC. Unfortunately XBMC...
  20. Replies
    161
    Views
    85,380

    Re: The perfect HTPC motherboard?

    Not had a chance to try it yet, but in the event that your TV doesn't have any overscan options (like mine) this might work - although it was originally for TV out rather than HDMI.
  21. [ubuntu] Re: HDMI HdA Intel ICH9 familly - Silicon Image SiI1392 HDMI NO SOUND!

    This post helped me get the audio over HDMI working for the ICH9 chipset - only problem is the left only bit which may be an unresolved ALSA bug.
  22. Replies
    161
    Views
    85,380

    Re: The perfect HTPC motherboard?

    I hope so too - having finally got audio working over HDMI (thanks to rkstech) it's a shame to only get half of the result :(

    Do you have a bug id to link to?
  23. Replies
    161
    Views
    85,380

    Re: The perfect HTPC motherboard?

    What sort of hanging are you seeing and when?

    The drivers that shipped with Hardy seemed better with the board than those shipping previously, but I've also not had any issues with the svn/git...
  24. Replies
    161
    Views
    85,380

    Re: The perfect HTPC motherboard?

    Just downloaded the current git source and built it - and HDMI still doesn't work. That said, given the behaviour I saw with the VESA driver and previous differences in resolutions when trying a flat...
  25. Replies
    161
    Views
    85,380

    Re: The perfect HTPC motherboard?

    What memory are you using?

    I had to tweak the BIOS voltage settings on the OCZ memory I have - I can dig out what it need to be set to but you might want to check that for your specific brand of...
Results 1 to 25 of 62
Page 1 of 3 1 2 3