Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi alexfish,

    I was using your method from this post : http://ubuntuforums.org/showpost.php...7&postcount=11

    and was wondering if you can find some inconsistency or have some suggestion for this thread which is stuck at a point : http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2083339

    I'd appreciate if you take a look at above and share with us if you have any advice regarding the problem. I may not be able to get back onto it before this Sunday.

    Thanks!

    Varun
  2. View Conversation
    Hi

    The modem (Huawei E220) has

    no memory card slot

    sean
  3. View Conversation
    Hi alexfish

    Thanks for the efforts but still no luck, after following your last instructions .... here is the pop-up messsage after the disconnections:

    Unable to mount Connect_Box

    Error mounting: mount exited with exit code 1: helper failed with:
    mount: block device /dev/sr1 is write-protected, mounting read-only
    mount: /dev/sr1 is not a valid block device

    Any other suggestions greatly appreciated

    sean
  4. I have posted on your thread ignore first two if rest of sound ok

    alexfish
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About alexfish

Basic Information

About alexfish
Location:
A world without windows

Signature


Two tin cans are better than an iphone

http://www.ehow.co.uk/how_2067160_ma...hone.html?cr=1

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,845
Posts Per Day
1.13
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
December 4th, 2012
General Information
Join Date
October 21st, 2009
Referrals
4

2 Friends

  1. ajjublr ajjublr is offline

    Spilled the Beans

    ajjublr
  2. george-fish george-fish is offline

    Ubuntu Green Coffee Beans

    george-fish
Showing Friends 1 to 2 of 2