Page 999 of 4370 FirstFirst ... 4998999499899979989991000100110091049109914991999 ... LastLast
Threads 19961 to 19980 of 87399

Forum: Networking & Wireless

Having problems getting connected to the internet or getting your wireless card to work? Ask here.

    • Replies: 2
    • Views: 10,575
    March 30th, 2014 Go to last post
  1. Sticky Thread Sticky: [SOLVED] Before posting in Networking & Wireless

    Started by bapoumba, February 25th, 2007
    • Replies: 0
    • Views: 243,013
    February 25th, 2007 Go to last post
  1. [lubuntu] couldn't load some websites in any browser. Lubuntu 11.10

    Started by followurdrmz, December 3rd, 2011
    • Replies: 0
    • Views: 224
    December 3rd, 2011 Go to last post
  2. Question [SOLVED] Wireless Randomly stopped working on Toshiba C655D

    Started by mjquest, December 3rd, 2011
    toshiba, wireless
    • Replies: 2
    • Views: 427
    December 3rd, 2011 Go to last post
  3. Red face [ubuntu] WPA/TKIP working but not WPA2/AES

    Started by craber, October 14th, 2010
    aes, wpa2
    • Replies: 4
    • Views: 6,271
    December 3rd, 2011 Go to last post
  4. Question [ubuntu] Recommended Network Card

    Started by Kalnor, December 3rd, 2011
    • Replies: 1
    • Views: 215
    December 3rd, 2011 Go to last post
  5. [ubuntu] Ubuntu to Ubuntu file sharing over LAN

    Started by cwrann, December 3rd, 2011
    • Replies: 2
    • Views: 780
    December 3rd, 2011 Go to last post
    • Replies: 0
    • Views: 1,011
    December 3rd, 2011 Go to last post
  6. [SOLVED] network and wireless internet access slow

    Started by duvalt, November 25th, 2011
    • Replies: 9
    • Views: 828
    December 3rd, 2011 Go to last post
  7. [SOLVED] Ralink2870 drivers overwritting my RT3070 (RT5370?) drivers

    Started by pedal2metal, July 24th, 2011
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 3,120
    December 3rd, 2011 Go to last post
  8. Question [kubuntu] Samba not working in laptop if wireless disabled

    Started by corevalue, December 3rd, 2011
    • Replies: 0
    • Views: 236
    December 3rd, 2011 Go to last post
  9. [ubuntu] Problem with wireless on Thinkpad x100e

    Started by tejas.deshpande, January 23rd, 2011
    • Replies: 8
    • Views: 2,358
    December 3rd, 2011 Go to last post
  10. Exclamation [ubuntu] Bluetooth search doesn't find any device

    Started by tecoholic, November 1st, 2011
    bluetooth, lenovo
    • Replies: 1
    • Views: 733
    December 3rd, 2011 Go to last post
  11. [ubuntu] Reboot to see Wifi networks

    Started by ahil925, November 30th, 2011
    missing, reboot, wifi
    • Replies: 1
    • Views: 224
    December 3rd, 2011 Go to last post
  12. [ubuntu] Atheros AR9285 on Ubuntu 11.10 Sony Vaio VPCEH - wifi does't works

    Started by dixoncx, October 22nd, 2011
    2 Pages
    1 2
    ar928x, atheros, oneiric 11.10, sony vaio 1 Attachment(s)
    • Replies: 11
    • Views: 11,155
    December 3rd, 2011 Go to last post
  13. [ubuntu] Cloning my MAC address

    Started by perrygoss74, December 3rd, 2011
    mac address, mac address & wifi, mac address change
    • Replies: 1
    • Views: 305
    December 3rd, 2011 Go to last post
  14. Question [ubuntu] Wireless extremely slow

    Started by Rsjc741, December 3rd, 2011
    • Replies: 0
    • Views: 174
    December 3rd, 2011 Go to last post
  15. Unhappy [ubuntu] Can't enable networking after upgrade to 10.10

    Started by lohs1975, December 3rd, 2011
    networking, ubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 214
    December 3rd, 2011 Go to last post
  16. [SOLVED] Lucid freezes with compat wireless patch

    Started by ssc351, November 23rd, 2010
    ath9k, atheros, compat wireless, patch
    • Replies: 4
    • Views: 2,203
    December 3rd, 2011 Go to last post
  17. [ubuntu] OSD notifications reversed

    Started by Rebelli0us, December 2nd, 2011
    • Replies: 3
    • Views: 202
    December 2nd, 2011 Go to last post
  18. [SOLVED] broadcom wireless 57780 not working

    Started by Sylos, December 2nd, 2011
    • Replies: 1
    • Views: 271
    December 2nd, 2011 Go to last post
  19. [lubuntu] Waiting for network configuration

    Started by Leo Reijnen, November 29th, 2011
    2 Pages
    1 2
    eth0, network, startup boot time
    • Replies: 16
    • Views: 2,488
    December 2nd, 2011 Go to last post

Page 999 of 4370 FirstFirst ... 4998999499899979989991000100110091049109914991999 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •