Page 1001 of 3440 FirstFirst ... 501901951991999100010011002100310111051110115012001 ... LastLast
Threads 20001 to 20020 of 68790

Forum: Multimedia & Video

Have multimedia question? ATI, Nvidia, Sound cards. Just ask here.

  1. Sticky Thread Sticky: [SOLVED] Sound troubleshooting

    Started by mörgæs, November 23rd, 2011
    24 Pages
    1 2 3 ... 24
    sound 17 Attachment(s)
    • Replies: 234
    • Views: 109,881
    2 Weeks Ago Go to last post
  2. Sticky Thread Sticky: [ubuntu] Warning: Domain sniping and andrews-corner.org

    Started by andrew.46, April 13th, 2014
    • Replies: 2
    • Views: 992
    April 28th, 2014 Go to last post
  1. [all variants] mplayer input.conf not recognizing mouse commands

    Started by xluke, March 2nd, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 985
    March 2nd, 2009 Go to last post
  2. [all variants] Editing .wav album tags in Quod Libet/Ex Falso

    Started by Meldal, March 14th, 2009
    .wav, album, ex falso, quod libet, tag editor
    • Replies: 1
    • Views: 985
    March 20th, 2009 Go to last post
  3. [ubuntu] Miro 4 install issue

    Started by inof8or, May 24th, 2011
    • Replies: 8
    • Views: 985
    June 8th, 2011 Go to last post
  4. [ubuntu] No Sound in Ubuntu 8.10 64bit - complete noob

    Started by CrazyMike, December 25th, 2008
    8.10, hd audio, no sound
    • Replies: 8
    • Views: 985
    January 2nd, 2009 Go to last post
  5. [ubuntu] lastfm+authenticated proxy=cannot connect?

    Started by moore.bryan, January 22nd, 2009
    authenticated, lastfm, proxy, stream
    • Replies: 0
    • Views: 985
    January 22nd, 2009 Go to last post
  6. [ubuntu] Green artifacts in videos

    Started by beachdaze, March 23rd, 2009
    nvidia, ubuntu 8.10 amd 64
    • Replies: 2
    • Views: 985
    March 26th, 2009 Go to last post
  7. [ubuntu] Vuze VLC error playing

    Started by retrodans, April 13th, 2009
    media player, totem, vlc, vlc.desktop, vuze 1 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 985
    April 13th, 2009 Go to last post
  8. [ubuntu] Ubuntu 9.04 problem with TV Card K-world

    Started by DachaArh, May 11th, 2009
    • Replies: 2
    • Views: 985
    May 14th, 2009 Go to last post
  9. [kubuntu] Amarok and Firefox-3.5 not sharing sound resources

    Started by bull8042, July 28th, 2009
    • Replies: 7
    • Views: 985
    July 29th, 2009 Go to last post
  10. Exclamation [ubuntu] 3 monitors (I'm considering suicide)

    Started by [matt], July 5th, 2009
    dual graphics card, multiple monitors
    • Replies: 8
    • Views: 985
    July 11th, 2009 Go to last post
  11. [ubuntu] How to change position in Totem

    Started by Azyx, February 27th, 2010
    totem media player
    • Replies: 2
    • Views: 985
    February 28th, 2010 Go to last post
  12. [ubuntu] Can't Play .dat files

    Started by msit.ce, July 23rd, 2010
    • Replies: 4
    • Views: 985
    July 24th, 2010 Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 985
    October 31st, 2010 Go to last post
  13. [ubuntu] Lifeview FlyTv Platinum/FM on Ubuntu 8.04

    Started by elefantas, May 5th, 2008
    • Replies: 0
    • Views: 984
    May 5th, 2008 Go to last post
  14. [all variants] Amarok with NFS

    Started by otwr, May 26th, 2008
    amarok, media server, nfs
    • Replies: 2
    • Views: 984
    May 26th, 2008 Go to last post
  15. [ubuntu] Compressing video files

    Started by ianq, June 22nd, 2008
    • Replies: 7
    • Views: 984
    June 22nd, 2008 Go to last post
  16. [ubuntu] [SOLVED] ATI radeon X1950 pro (PCI-e) installation

    Started by Sigiken, July 15th, 2008
    • Replies: 3
    • Views: 984
    July 18th, 2008 Go to last post
  17. Unhappy [ubuntu] Syncmaster 204B on HP Compaq nc4010 with Hardy Heron

    Started by ionFreeman, July 25th, 2008
    laptop, monitor, nc4010, syncmaster 204b, xconf
    • Replies: 2
    • Views: 984
    July 28th, 2008 Go to last post
  18. [ubuntu] could not read from resource

    Started by pshown, September 29th, 2008
    • Replies: 6
    • Views: 984
    October 2nd, 2008 Go to last post
  19. [ubuntu] [SOLVED] Banshee and music player applet won't play nice

    Started by GeorgeMurango, December 19th, 2008
    banshee, media applet, media player
    • Replies: 3
    • Views: 984
    December 29th, 2008 Go to last post

Page 1001 of 3440 FirstFirst ... 501901951991999100010011002100310111051110115012001 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •