Page 50 of 5563 FirstFirst ... 404849505152601001505501050 ... LastLast
Threads 981 to 1000 of 111250

Forum: Installation & Upgrades

For questions about upgrading and installation of your new Ubuntu OS.

  1. Sticky Thread Sticky: [all variants] Graphics Resolution- Upgrade /Blank Screen after reboot

    Started by MAFoElffen, April 29th, 2011
    131 Pages
    1 2 3 ... 131
    grub 1.99~rc1, ubunt 11.04, xorg, xsession 42 Attachment(s)
    • Replies: 1,309
    • Views: 392,579
    3 Weeks Ago Go to last post
  2. Sticky Thread Sticky: Forums Staff recommendations on WUBI

    Started by sudodus, June 15th, 2014
    • Replies: 0
    • Views: 1,586
    June 15th, 2014 Go to last post
  3. Sticky Thread Sticky: [SOLVED] I upgraded, and now I have this error...

    Started by mörgæs, March 24th, 2012
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    upgrade, upgrading 1 Attachment(s)
    • Replies: 83
    • Views: 62,261
    April 27th, 2014 Go to last post
  1. chrome os not in grub

    Started by frankyboynl, August 10th, 2014
    • Replies: 0
    • Views: 99
    August 10th, 2014 Go to last post
  2. [ubuntu] Graphics error when testing ubuntu

    Started by jrannonj, August 10th, 2014
    • Replies: 0
    • Views: 98
    August 10th, 2014 Go to last post
  3. [xubuntu] libc6-dev-i386 dependency problem

    Started by ilya-savitski, August 9th, 2014
    • Replies: 4
    • Views: 345
    August 10th, 2014 Go to last post
  4. Audio not working on new install

    Started by innovate2014, August 10th, 2014
    audio 14.04
    • Replies: 0
    • Views: 129
    August 10th, 2014 Go to last post
  5. [ubuntu] A problem occured while checking for updates

    Started by kennethdorman, August 10th, 2014
    • Replies: 4
    • Views: 181
    August 10th, 2014 Go to last post
  6. Grub menu only sometimes boots Windows 7

    Started by gmen6981, August 10th, 2014
    • Replies: 1
    • Views: 69
    August 10th, 2014 Go to last post
  7. [SOLVED] At a loss as to how to proceed

    Started by cscj01, July 30th, 2014
    12.04.4, 14.04.1, dependencies, upgrade
    • Replies: 6
    • Views: 542
    August 10th, 2014 Go to last post
  8. [SOLVED] BIOS Upgrade from .exe file stalled at update-grub

    Started by nathan46, August 8th, 2014
    • Replies: 5
    • Views: 218
    August 10th, 2014 Go to last post
  9. Thumbs down [ubuntu] Shouldn't /home be put on separate partition at install?

    Started by bruce-euphon, August 9th, 2014
    install, mount /home, partitions
    • Replies: 4
    • Views: 224
    August 10th, 2014 Go to last post
  10. [ubuntu] External HD not ready on startup of 14.04

    Started by Robbyx, August 9th, 2014
    • Replies: 2
    • Views: 120
    August 10th, 2014 Go to last post
    • Replies: 7
    • Views: 315
    August 10th, 2014 Go to last post
  11. [ubuntu] Upgrade from 13.10 to 14.04 no sound

    Started by corey10, April 21st, 2014
    14.04, no sound, upgrade
    • Replies: 7
    • Views: 1,472
    August 10th, 2014 Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 267
    August 10th, 2014 Go to last post
  12. [SOLVED] Grub rescue error after clean install 14.04.1 LTS

    Started by ibates, August 4th, 2014
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 755
    August 10th, 2014 Go to last post
  13. [SOLVED] Mounting RAID1 on new install of 14.04 server

    Started by andy36, August 9th, 2014
    • Replies: 7
    • Views: 286
    August 10th, 2014 Go to last post
  14. [ubuntu_studio] Installed v12.04.5 on Dell Precision 390

    Started by Rick St. George, August 10th, 2014
    • Replies: 0
    • Views: 145
    August 10th, 2014 Go to last post
  15. [server] Unable to install ubuntu on Thunder n3600R (S2912-E)

    Started by MSPdwalt, June 12th, 2014
    • Replies: 1
    • Views: 259
    August 10th, 2014 Go to last post
  16. Question [ubuntu] Planning ahead with partitioning

    Started by andrei11, August 9th, 2014
    partions, root
    • Replies: 2
    • Views: 184
    August 10th, 2014 Go to last post
  17. [gnome] nVidia fail after update

    Started by madtyn2, August 9th, 2014
    drivers, gnome, nvidia, update 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 196
    August 9th, 2014 Go to last post
  18. [server] Compaq Proliant ML370 12.04 LTS Video Output Issues

    Started by romseyrob, August 9th, 2014
    • Replies: 0
    • Views: 120
    August 9th, 2014 Go to last post

Page 50 of 5563 FirstFirst ... 404849505152601001505501050 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •