PDA

View Full Version : [ubuntu] Have you installed this card Ref: VisionTek X1050 x16 PCI Express



suomalainen
October 21st, 2008, 07:47 PM
Ubunteros,


Has anyone successfully installed this card in Ubuntu 7.10?

VisionTek X1050 x16 PCI Express Graphics Card. ATI Radeon.

If so, please let me know how you did it.

Thank You very much!

suomalainen
October 22nd, 2008, 01:25 AM
Just thought to ask again.

eternalnewbee
October 22nd, 2008, 01:33 AM
I have no solution for you, but I noticed you had already posted this problem in another thread, which is marked as solved...

suomalainen
October 22nd, 2008, 01:38 AM
Yea I know I did. Thought to ask the question again since there are so many smart people here that just might be in a position to help me.

Is there a problem?

eternalnewbee
October 22nd, 2008, 01:45 AM
Not really. Except that it's marked as solved, while it's not...
Btw, from what I've read in the forums ATI is not very Linux friendly.
That doesn't go for all ATI cards, but still.
Keep digging for a solution. If you can afford to buy a new card, I recommend Nvidia, but before you do that, check first in the forums if there are any issues with the particular card you have in mind.
Good luck.
_______________________________________
Ubuntu 8.04 Gnome 2.22.2 2.6.24-19-generic
AMD Athlon(tm) XP 899.219 MHz 256 KB
GeForce 7300 GT

eternalnewbee
October 22nd, 2008, 01:45 AM
Not really. Except that it's marked as solved, while it's not...
Btw, from what I've read in the forums ATI is not very Linux friendly.
That doesn't go for all ATI cards, but still.
Keep digging for a solution. If you can afford to buy a new card, I recommend Nvidia, but before you do that, check first in the forums if there are any issues with the particular card you have in mind.
Good luck.
_______________________________________
Ubuntu 8.04 Gnome 2.22.2 2.6.24-19-generic
AMD Athlon(tm) XP 899.219 MHz 256 KB
GeForce 7300 GT