PDA

View Full Version : Mythgame problem



Frickler
October 21st, 2008, 02:56 PM
Hi all,

I hope you can help me with my little problem. I installed the actual Mythbuntu and configured it. Everything works fine...except Mythgame. I installed the ZSNES emu and configured it. I copied the configuration to the home of the mythtv user. When I launch the mythtv frontend and want to start a game it won't start. When I launch the game outside of Mythtv there is no problem.

mythfrontend.log shows the following messages:



2008-10-21 10:28:25.099 MythGame:GAMEHANDLER: Launching Game : Super Nintendo En
tertainment System : zsnes -k 25 -m
2008-10-21 10:28:25.099 MythGame:GAMEHANDLER: Executing : zsnes -k 25 -m
ZSNES v1.51, (c) 1997-2007, ZSNES Team
Be sure to check http://www.zsnes.com/ for the latest version.
ZSNES is written by the ZSNES Team (See AUTHORS.TXT)
ZSNES comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY. This is free software,
and you are welcome to redistribute it under certain conditions;
please read 'LICENSE.TXT' thoroughly before doing so.

Use ZSNES -? for command line definitions.

Starting Mouse detection.
Unable to poll /dev/input/event5. Make sure you have read permissions to it.
Unable to poll /dev/input/event4. Make sure you have read permissions to it.
Unable to poll /dev/input/event3. Make sure you have read permissions to it.
Unable to poll /dev/input/event2. Make sure you have read permissions to it.
Unable to poll /dev/input/event1. Make sure you have read permissions to it.
Unable to poll /dev/input/event0. Make sure you have read permissions to it.
ManyMouse: 0 mice detected.
Will not start without a GUI unless a filename is supplied.


I hope anybody can help me with this issue..

Thanks ahead