PDA

View Full Version : [ubuntu] kde loading screen



oknos
October 11th, 2008, 01:10 PM
i had kde installed (just for a try) and and now i have removed it, although
i am stuck with the kde startup loading screen. I know it is not a serious problem but if there is a way to remove that too, i 'd be glad to know about it

thanks.

Yannick Le Saint kyncani
October 11th, 2008, 01:27 PM
Hi oknos,

I think startupmanager can do that.

If you don't have it installed, look for startupmanager in synaptic.

Regards.

oknos
October 11th, 2008, 06:24 PM
That worked just fine,

thanks for the tip!