PDA

View Full Version : [ubuntu] I Can Not See Website



victor9098
September 23rd, 2008, 05:35 AM
Hi All,

This may sound like a strange one, but starting about a week ago I could not longer see the content of a website forum. At first I just thought it had gone down but now I am thinking could it be firefox?

I have not installed anything new or turned off anything other then get updates. I have deleted my browsing history and cookies then relogged in. I am now considering reinstalling FF. I have adblock extension, but I have enabled it on the site, I have no script which I have turned off on the site. This also happens on all my other machines (listed in my sig).

Would anyone have any suggestions?

PS the site is http://www.buellforums.com/forum/index.php

Thanks!

wolfen69
September 23rd, 2008, 05:58 AM
does not work for me either. reinstalling firefox probably won't help. it does not work with opera also.

kansasnoob
September 23rd, 2008, 06:03 AM
It also doesn't work with Intrepid and FF 3.0.2!

frankleeee
September 23rd, 2008, 06:09 AM
Worked for me on Firefox 3 but I am using a straight Mozilla version not from the Ubuntu repositories. Also worked in the latest Opera release.

Sky Pixie
September 23rd, 2008, 06:11 AM
I can access and use the website using Swiftweasel 2.0.0.15 on Kubuntu 8.04.

alphacrucis2
September 23rd, 2008, 06:15 AM
It's a rather horrid looking site. lots of inappropriate use of tables (even when it doesn't display right you could view the HTML under View page source. On FF3.02 under Intrepid it displays only the banners at the top. Maybe something to do with the CSS.

kansasnoob
September 23rd, 2008, 06:19 AM
Worked for me on Firefox 3 but I am using a straight Mozilla version not from the Ubuntu repositories. Also worked in the latest Opera release.

But if you click on a "tab" does anything happen?

cariboo907
September 23rd, 2008, 06:47 AM
All the tabs work except for the first one Forums. I'm running Intrepid with Firefox 3.02. It must be a problem on threi end.

Jim