PDA

View Full Version : [SOLVED] Is it possible to change thread prefix?



lovinglinux
September 16th, 2008, 11:21 PM
Is it possible to change thread prefix after creating the thread?

I have posted a tutorial with [all variants] prefix but I guess it should be [ubuntu] instead, since I'm using some code relying on gnome applications.

LaRoza
September 16th, 2008, 11:26 PM
Users can't edit titles, but if it requires a change, you can report it and ask it to be changed and some mod will do it when they see it.

lovinglinux
September 17th, 2008, 12:03 AM
Already did that about a week ago I guess, but I wasn't sure if the prefix should be changed, so I just asked to change it if necessary.