PDA

View Full Version : [ubuntu] cannot start limewire



imgkg
September 12th, 2008, 08:19 PM
i am trying to fire up my lime wire but its showing error i tried it from terminal
:~$ limewire
Starting LimeWire...
Java exec found in PATH. Verifying...
Suitable java version found [java = 1.6.0_07]
Configuring environment...
Loading LimeWire:
./runLime.sh: line 124: 7689 Segmentation fault ${JAVA_PROGRAM_DIR}java -ea -Dorg.apache.commons.logging.Log=org.apache.commons .logging.impl.NoOpLog -Djava.library.path=. $EXECUTABLE -jar LimeWire.jar $ARGUMENTS

************************************************** ****************
Something went wrong with LimeWire.
Maybe you're using the wrong version of Java?
(LimeWire is tested against and works best with with Sun's JRE, Java 1.5+)
The version of Java in your PATH is:
java version "1.6.0_07"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_07-b06)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 10.0-b23, mixed mode, sharing)

:~$

perlluver
September 12th, 2008, 08:24 PM
i am trying to fire up my lime wire but its showing error i tried it from terminal

Have you tried Frostwire? http://www.frostwire.com. I use it, and have no probs with it.

imgkg
September 12th, 2008, 08:26 PM
oh yes i have that too these both are showing same errors something wrong with java i guess

perlluver
September 12th, 2008, 08:27 PM
oh yes i have that too these both are showing same errors something wrong with java i guess

Yeah sounds like it then. Have you tried to un-install java and reinstall it?

imgkg
September 12th, 2008, 08:29 PM
i am doing that now will let you know in few mins

SunnyRabbiera
September 12th, 2008, 08:34 PM
do you have open jdk on your system or normal java?

imgkg
September 13th, 2008, 01:15 AM
i still not able to load lime wire

imgkg
September 13th, 2008, 01:16 AM
its normal java

imgkg
September 13th, 2008, 01:29 AM
i removed and installed jdk still no use

perlluver
September 13th, 2008, 05:47 AM
i removed and installed jdk still no use

You don't need JDK only Java, see the link in my sig about Java.

imgkg
September 13th, 2008, 09:51 AM
yes i removed java compeletly and again installed everything still i am not able to run from past 12 hours i am doing it still cant figure out whats wrong lol