PDA

View Full Version : [ubuntu] youtube flash issue



eru777
September 11th, 2008, 08:24 AM
http://img117.imageshack.us/img117/9691/screenshotkr1.png

i use the non free flash plugin and i have tried a solution that worked for some days then vanished . That solution involved some command line stuff.

Crafty Kisses
September 11th, 2008, 09:04 AM
First it could be just me, but it looks like you have a lot of tabs open. I'd like to see the results of this command while that screenshot was taken:

top

eru777
September 13th, 2008, 07:44 AM
http://i42.photobucket.com/albums/e310/Morgoth_Bauglir/Screenshot.png

RomeReactor
September 13th, 2008, 08:52 AM
Hi. In your first post the screenshot shows two YouTube tabs loading; You could try loading one before trying another. Also, make sure you don't have Gnash installed, as it conflicts with flashplugin-nonfree.

Are you running Ubuntu 32-bit or 64? You could try closing Firefox and opening it again and see if Flash starts working again. It might be that Flash just crashed--not an uncommon occurrence.


That solution involved some command line stuff.

Did you install Flash from Adobe's website?

eru777
September 15th, 2008, 01:51 PM
Hi. In your first post the screenshot shows two YouTube tabs loading; You could try loading one before trying another. Also, make sure you don't have Gnash installed, as it conflicts with flashplugin-nonfree.

Are you running Ubuntu 32-bit or 64? You could try closing Firefox and opening it again and see if Flash starts working again. It might be that Flash just crashed--not an uncommon occurrence.



Did you install Flash from Adobe's website?

yes i did, and for a while, it was good