PDA

View Full Version : [ubuntu] radio player in Mozilla problems



ra2008
July 27th, 2008, 07:33 PM
when i play a radio here is what i get:79143
the player is not show, no buttons only black screen.my firefox is up to date.
any hints?

gandaran
July 28th, 2008, 09:14 AM
I tried this same radio in firefox with the gstreamer totem plugin and it works just fine, also tried it in opera with mplayer plugin and it didn't work! but some other radios on the same webpage work, mplayer plugin is not very good on online streaming.
now, which media plugin have you installed for firefox?
do you have the codecs/plugins installed (gstreamer plugins for totem)
does this only happen with this radio?

if you haven't installed anything yet, install this package ubuntu-restricted-extras find it in add/remove or synaptic.

ra2008
July 28th, 2008, 10:31 AM
I tried this same radio in firefox with the gstreamer totem plugin and it works just fine, also tried it in opera with mplayer plugin and it didn't work! but some other radios on the same webpage work, mplayer plugin is not very good on online streaming.
now, which media plugin have you installed for firefox?
do you have the codecs/plugins installed (gstreamer plugins for totem)
does this only happen with this radio?

if you haven't installed anything yet, install this package ubuntu-restricted-extras find it in add/remove or synaptic.

hi,
actually it happens with all radios.
now music plays but i still have th black screen as in the image.
i have all the plugins in firefox.
how u choose which lugin to play the muscic in firefox? is it by enable disable a specific one?
thanks

gandaran
July 28th, 2008, 11:04 AM
now music plays but i still have th black screen as in the image

check with synaptic if totem-mozilla is installed, if you don't like the totem-mozilla plugin, you just remove it and install another mozilla player plugin, there are many in synaptic.

ra2008
July 28th, 2008, 11:19 PM
now it works fine after installing gecko-mediaplayer plugin,

ra2008
August 12th, 2008, 03:20 PM
actually the problem of bllack screeen is because of VLC plugin.
i removed it and now it works fine,,,,,