PDA

View Full Version : [ubuntu] Webpage displays differently between FF in Ubuntu and XP



matthew1471
June 21st, 2008, 12:19 AM
Please can someone check pricebeep.co.uk with FF in Ubuntu and FF in XP?

Please check the 'Highest Rated' tabs on the right hand side, and tell me if the tabs line up in FF XP, but do not line up in FF in XP?

FF in Ubuntu
http://pricebeep.co.uk/ub.png



FF in XP
http://pricebeep.co.uk/xp.JPG





I've was playing around with my fonts in Ubuntu, and all of a sudden, my website breaks! OOOPS :)

Does anyone have any idea why this would happen? Obviously I need to fix my Ubuntu, as I can't constantly be switching between XP and Ubuntu to check layouts.

I'm very confused!

RomeReactor
June 21st, 2008, 12:40 AM
Hi. It seems you posted both images from the XP version of Firefox.

EDIT: Seems OK here:

mdsmedia
June 21st, 2008, 12:46 AM
Hi. It seems you posted both images from the XP version of Firefox.

EDIT: Seems OK here:Either way, both look identical to me.

Not sure if it's XP or Ubuntu.

RomeReactor
June 21st, 2008, 12:48 AM
Either way, both look identical to me.

Not sure if it's XP or Ubuntu.

You can tell by the fonts in the user interface (in the tabs, for example).

EDIT: I should start listening to what I say before I say it :oops:; On a second look, both images appear to be taken from the Ubuntu Firefox (look at the brown/orange line above the tabs), but the font seems from windows. It could be that it's Ubuntu Firefox with msttcorefonts in the UI, or XP Firefox with an Ubuntu theme :P now I'm confused.

In any case, the page seems to render the same here as in the screenshots posted by the OP.

louieb
June 21st, 2008, 01:42 AM
I use the No-squint add-on. In XP when I view it at 110% it looks fine but when I switch to 120% the most popular tab line breaks between most and popular. In Ubuntu the line break occurs when going from 120% to 130%.

Other than that It seems the tabs line up. It looks similar on both.

matthew1471
June 21st, 2008, 09:01 AM
Cheers for the replies...

:lolflag: sorry entirely my fault. It was late at night... ALL FIXED BELOW.

Here's the XP FF view
http://pricebeep.co.uk/xp.JPG

Here's the Ununtu FF view
http://pricebeep.co.uk/ub.png

I can't figure out why it's happened. I've reset the fonts to Sans 10pt (I think that's the default), but it's not gone back to normal.

Any ideas?