PDA

View Full Version : [other] No audio in virtualbox



Dbugger
June 6th, 2008, 06:22 PM
Hello. Im using hardy and I've made a virtual machine with WinXP but has no audio.

Please help me!

sayakb
June 6th, 2008, 06:24 PM
Did you set up the audio. Afaik, its an ALSA audio. You have to go to the machines properties and then to Audio devices to change the audio device to ALSA.

Oldsoldier2003
June 6th, 2008, 07:41 PM
Did you set up the audio. Afaik, its an ALSA audio. You have to go to the machines properties and then to Audio devices to change the audio device to ALSA.

If that doesn't work, try setting the sound in VirtualBox to Pulse Audio, thats the setting I use on my XP VM and it works fine.