PDA

View Full Version : [ubuntu] oppenofice problems



robmac09
May 23rd, 2008, 02:29 AM
when i open any openoffice program everything is in a different language. i can type in the typing area and it is in english but all the tabs and title are in a different language...

Master Grah
May 23rd, 2008, 02:31 AM
Open the word processor.
Click Tools (3rd from right).
Click Options (the bottom choice).
Click Language Settings (3rd Tab on left).
Click Languages (first under third tab.)
Change the user interface language.

I think...

Maestro23
May 23rd, 2008, 02:31 AM
Check your language settings in OpenOffice.

Tools>>Options>>Languages

Master Grah
May 23rd, 2008, 02:33 AM
I only have English for user interfaces so unfortunately I can't test it for you.

robmac09
May 23rd, 2008, 02:39 AM
Re: oppenofice problems
Open the word processor.
Click Tools (3rd from right).
Click Options (the bottom choice).
Click Language Settings (3rd Tab on left).
Click Languages (first under third tab.)
Change the user interface language.

I think...
__________________


i got to the language part but i cant find the "interface language" i cant read anything.

Master Grah
May 23rd, 2008, 02:41 AM
Whatever the one on the top is. That should be "user interface".

Master Grah
May 23rd, 2008, 02:42 AM
I attached a screenshot. Hopefully that will help.

robmac09
May 23rd, 2008, 02:55 AM
thanks for all the help so far Master Grah. the screen shot helped but it still did not fix the problem. i dont know what language it is in but its all symbols and stuff..

Master Grah
May 23rd, 2008, 02:58 AM
My only guess would be to keep switching back and forth until you eventually reach a language you can read.

On second though, have you tried uninstalling and reinstalling OpenOffice? That might work...

robmac09
May 23rd, 2008, 03:06 AM
hey Master Grah i fixed it, i went to system/preferences/appearance and changed my font back to sans.. who knew it worker.. thanks for the help

Master Grah
May 23rd, 2008, 03:06 AM
Yeah, no problem.