PDA

View Full Version : Links aren't highlighted



billgoldberg
April 22nd, 2008, 03:50 PM
I'm pretty sure someone already mentioned this but there is no graphical indication whatsoever that a link is inserted in a post.

Webmaster class 101 says: make sure people know there is a link!

ubuntu-freak
April 22nd, 2008, 04:57 PM
Yeah, I noticed that in my how-to. I'm sure it will be fixed pretty soon though.

Nathan

notwen
April 22nd, 2008, 05:29 PM
Yeah, there are quite a few things that are off in my personal opinion. I'm trying to hold off a week or so and let them finish tweaking the new site and hope they resolve the majority of my issues.. including the links. =]

LaRoza
April 22nd, 2008, 05:31 PM
ubuntu-geek has a list of things to fix, this is on it.

(He spent 80 hours working on this transition)

billgoldberg
April 22nd, 2008, 05:31 PM
I know there can be a few things off in new designs, but links not standing out is a major design error.

billgoldberg
April 22nd, 2008, 05:32 PM
ubuntu-geek has a list of things to fix, this is on it.

(He spent 80 hours working on this transition)

It's nice to know that this is being worked on.

I was almost starting to think they meant for it to be this way.

LaRoza
April 22nd, 2008, 05:33 PM
I know there can be a few things off in new designs, but links not standing out is a major design error.

I think if the links were properly underlined and coloured, but the freaky default vBulletin buttons were in place, there would be more complaints.