PDA

View Full Version : Sunbird 0.7 no message, no results



Forrest Gumpp
February 23rd, 2008, 09:40 PM
It is curious. There is as I post an unanswered question by user leehach on the first index page of this forum relating to the lack of search results for 'Sunbird 0.7' when using the forum search function.

I posted this question after first entering just 'Sunbird 0.7' into the title pane and getting neither any message nor any listing of similar threads. I would have waited between two and three minutes before I added the words 'no message, no results' into the title pane.

Again I waited several minutes. No message, no results.

I then clicked in the submission pane. Still no message or results to start with, but after probably around 15 seconds five thread titles were displayed, three of which had the word 'Sunbird' in the title, but none the '0.7' suffix. The recent post by leehach was not among these results.

This topic comparison function would appear to be a little glitchy. I have commented upon this in my post 'Mixed messages generating unnecessary questions?' http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=702917 , a question which seems to have attracted little comment and no answer.

New users may well not be seeing anything before they start posting. Indeed, had I scrolled the submissions page to centre the submission pane on my screen before I started entering text, I would not have seen the five topics eventually thrown up

I have a screenshot which records the topics that were returned if proof is necessary.

PS leehach's topic was 'Search for Thread with Numbers (e.g. Sunbird 0.7) and it is now on page 2 of the index. See: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=702171