PDA

View Full Version : World of warcraft gnome panel problem



Ghil
August 13th, 2007, 07:47 PM
sorry, I tried searching and can't seem to find an answer -_-'

whenever I start WoW, the gnome-panel at the top is still showing, how can I get rid of it?

nicebloke
February 19th, 2008, 12:09 PM
Hi,

Did you ever solve this problem - I have it too.

Ferrat
February 19th, 2008, 12:33 PM
do you have any desktop effects on?

Cew27
February 19th, 2008, 12:43 PM
download and install compiz-switch