PDA

View Full Version : [SOLVED] Triar progamar d'execució



Curial
June 27th, 2007, 07:41 PM
Salutacions a tots.

Soposo que és una pregunta fàcil, però no ho trobo.

Com puc canviar el programa per defecte que m'executa un arxiu, posem per cas mp3?

Dins de Sistema-preferencies-aplicacions preferides no em dona massa opcions.

Gràcies.:)

papapep
June 27th, 2007, 08:05 PM
Botó de la dreta sobre la icona, propietats > obre amb...

Curial
June 27th, 2007, 11:04 PM
Sí, ja ho faig així.

Em referia, però, que volia obrir directament amb una aplicació determinada directament clicant dos cops amb el botó esquerre.

;)

papapep
June 27th, 2007, 11:08 PM
Doncs si ja ho fas així, t'ha de conservar la selecció que hagis fet. Si cliques damunt la rodoneta a l'esquerra del programa que vulguis fer servir per a visualitzar el fitxer i li dius tanca, ha de manternir-ho per a qualsevol fitxer amb aquella mateixa extensió.

Curial
July 2nd, 2007, 07:33 PM
No me'n surto.

Amb l'exemple de l'mpe3: Si faig un doble-clic l'obro amb Totem.
Si el volgués obrir per exemple amb el Beep Media Player, clico el botó de la dreta i trio opcio d'obrir amb (fins aquí correcte).

De rodona però, no me'n surt cap , en tot cas un quadradet (tinc tema crux deu ser això)a la part superior esquerra que si el clico em dona la opció de tancar (entre d'altres).

Tot i tancar no em desa aquesta aplicació per defecte.

CarlesOriol
July 3rd, 2007, 08:34 AM
Botó de la dreta -> PROPIETATS -> Obre amb...

Crec que estas fent botó de la dreta -> obre amb...

Curial
July 3rd, 2007, 05:47 PM
Botó de la dreta -> PROPIETATS -> Obre amb...

Crec que estas fent botó de la dreta -> obre amb...

Bingo.

Ho estava fent, efectivament, sense entrar en propietats.

Ara sí!!

Gràcies per la vostra paciència.