PDA

View Full Version : Forum Down?



indytim
March 9th, 2007, 01:42 AM
I just tried to access the forum...non-responsive. Is it down?

IndyTim

bernied
March 9th, 2007, 02:16 AM
It's seems a bit flaky from here too - been off a couple of times over the last few days.
And I'm sure that all that red text wasn't there before.

hmmmmm...

indytim
March 9th, 2007, 11:22 AM
Thanks, good to know that it's not just me :) .

btw - Had a GREAT time in your city this last spring on holiday.

IndyTim

wert613
March 11th, 2007, 03:12 AM
hey tim!
i used to live in carmel right next to indianapolis!
i was 1-3 at the time
great place!

indytim
March 12th, 2007, 01:16 AM
I suspect the place has changed a bit since then. Think our population is ~60k now and LOTS of urbanization going on.

Thanks,

IndyTim

wert613
March 12th, 2007, 01:25 AM
yes im sure it has but im also sure its still a nice place :)

bencrowe
March 16th, 2007, 06:09 PM
No, I don't think the forums were down, but the link from the wiki was set to use https: and the forums are not secure. I changed the wiki to reflect the correct URL, just FYI.
I also changed it on the general LoCo page.

schultmc
April 4th, 2007, 03:23 PM
No, I don't think the forums were down, but the link from the wiki was set to use https: and the forums are not secure. I changed the wiki to reflect the correct URL, just FYI.
I also changed it on the general LoCo page.

A found another https link to the forums on the wiki page and fixed it a few minutes ago.