PDA

View Full Version : Forum login issue



leona
October 30th, 2006, 10:50 PM
Hi
Not sure where to post this.
I am having trouble with my laptop and this forum, (in fact most vbuilitin forums).
I log in, I click remember me, etc, it remembers for about two pages then logs me out. I can't post, can't search, every time I'm asked for my log in, its getting rather irritating now.
Using Firefox 1.5.0.7. Cleared Cache, cookies, etc, no effect.

Any help / suggesting welcomed

Leona.

Kateikyoushi
October 30th, 2006, 10:55 PM
I think you disabled cookies.
Check the edit >> preferences and the privacy tab.

leona
October 30th, 2006, 11:15 PM
Thanks Kate
I've checked the setting for privacy, its enabled and the option "for site that set it" is ticked also. I clicked on view cookies and it thee are 2 set for ubuntuforum but it still refuses to let me use the forum.

I love your signature by the way :)

bluenova
November 4th, 2006, 11:36 PM
Yep, same here. I can only access the forum on this machine where I am already logged in. I've tried on 2 other machines and it says that I've successfully logged in then returns as a non-logged in user.

PriceChild
November 4th, 2006, 11:45 PM
*thread moved*

leona
November 5th, 2006, 08:00 PM
Must be a vBulletin thing, I'm on 2 other forums which use this software and have the same issue, its very odd.

smoker
November 11th, 2006, 10:12 PM
i seem to have the same problem, i log in, everything's fine for several pages, then suddenly i'm out and have to re-login again, doesn't happen on any other forums,

anyone any ideas?

hme! ignore me, problem fixed with new install this morning (not due to this, fitted new harddrive), not sure what fixed it, new install, or one of the updates, i dont know.