PDA

View Full Version : [ubuntu] all images are gone in Admin Panel > Image Tab after image disable



AndF0
February 3rd, 2011, 02:08 PM
Hi guys,

I have the following problem:
- I setup my cloud without problems..
- downloaded images via the "Admin-panel > Store"
- the images showed up under the "Admin-Panel > Image-Tab"
- I disabled all images...
Now all images are gone under the "Admin-Panel > Image-Tab"
How do I get back the images?
I cannot re-download the images since it says "installed" in the "Admin-panel > Store"


Help is appreciated

Andy

raymdt
February 4th, 2011, 05:19 PM
Hey,
how did you disable the images? Did you delete deregister or what?
Try this and tell if it helps (But only if your system is a testsystem )



apt-get remove --purge image-store-proxy
apt-get install image-store-proxy


Remove the browser cache after reinstalling.
Regards

AndF0
February 10th, 2011, 11:38 AM
Hey,
how did you disable the images? Did you delete deregister or what?
Try this and tell if it helps (But only if your system is a testsystem )



Remove the browser cache after reinstalling.
Regards


Hey,
all I did was press the disable button in the Web-Admin-Panel (under images) of the cloud

i tried as you suggested.
Unfortunatly i didn't help.
When running the command it says that there is no such package.

Any other ideas?

raymdt
February 10th, 2011, 02:19 PM
Hi andF0,
sorry my fault.



apt-get remove --purge python-image-store-proxy
apt-get install python-image-store-proxy

AndF0
February 10th, 2011, 05:49 PM
Hi andF0,
sorry my fault.



apt-get remove --purge python-image-store-proxy
apt-get install python-image-store-proxy



Yeah THX
that solved the problem.
I still don't understand why I have to go through this process.
Is this a bug in UEC?

raymdt
February 10th, 2011, 10:12 PM
Nice to hear that it works.
It is a bug in the image-store-proxy plugin.
Regards

vgokulakrishnan
March 5th, 2011, 05:33 AM
I ve slightly different problem,
My Server1(cc), server2(node) and client server r under http-proxy
When I click Store tab in webUI, i get
" ERROR 35: gnutls_handshake() failed: A TLS packet with unexpected length was received."
I tried purging and reinstalling python-image-store-proxy too, But didn't help.. :(
Any 1 has a solution, please say me asap..

And, I haven't uploaded any images of myown, doesn't it matter..