PDA

View Full Version : Taskbar showing in MythTV - not compiz



Weidbrewer
December 19th, 2010, 09:34 AM
I (finally) have my screen resolution set properly, but the top taskbar still shows while I'm in Myth on my TV. I've read elsewhere that it's either because of compiz, or the GFX card. So far as I know, since it is just the standard XFCE desktop, there is no Compiz. How do I know if it is the GFX card, and how do I fix it. Alternatively, is there something else that can help?

ian dobson
December 19th, 2010, 09:54 AM
Hi,

There's an option in mythfrontend setup to enable "full screen mode".

Regards
Ian Dobson

Weidbrewer
December 19th, 2010, 09:58 AM
Under which header? Just went through the menus for Setup => General and Setup => Appearance and did not see it.

ian dobson
December 19th, 2010, 10:56 AM
Hi,

Under appearance on the second screen there are options for the GUI size and display/hide mouse, Fixed GUI size, Window frame etc.

Regards
Ian Dobson

Weidbrewer
December 19th, 2010, 06:40 PM
Yep...and I went through and checked/unchecked/varying combinations there-of...still see the taskbar. I thought the previous poster was saying there was one, literally, that said "Full screen."