PDA

View Full Version : World of Warcraft -opengl issue using radeon drivers



Shai_-
December 3rd, 2010, 12:34 AM
Hello everyone i've been trying to make WOW work on my FC14 laptop.
i know i'm on a ubuntu forum so why the hell would i complain here ? i think ubuntu counts many gamers and since i followed a "tutorial" from a ubuntu user i'm sure someone can help me here :)

the game crashes when i enter the realm and sometimes i can play 15 minutes before it crashes.

here's what you need, if you need something else just tell me http://forum.winehq.org/images/smiles/icon_smile.gif

wine 1.3.8

lspci -vv

01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc M76 [Radeon Mobility HD 2600 Series] (prog-if 00 [VGA controller])
Subsystem: Toshiba America Info Systems Device ff00
Control: I/O+ Mem+ BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR- FastB2B- DisINTx+
Status: Cap+ 66MHz- UDF- FastB2B- ParErr- DEVSEL=fast >TAbort- <TAbort- <MAbort- >SERR- <PERR- INTx-
Latency: 0, Cache Line Size: 64 bytes
Interrupt: pin A routed to IRQ 47
Region 0: Memory at d0000000 (32-bit, prefetchable) [size=256M]
Region 1: I/O ports at 2000 [size=256]
Region 2: Memory at c7ef0000 (32-bit, non-prefetchable) [size=64K]
[virtual] Expansion ROM at c7e00000 [disabled] [size=128K]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: radeon
Kernel modules: radeon

for the skeptics :
glxinfo | grep rendering
direct rendering: Yes


the error :
http://pastebin.ca/2008886

my config.wtf
http://pastebin.ca/2008889

my xorg.conf
http://pastebin.ca/2008888

thx for reading ! http://forum.winehq.org/images/smiles/icon_smile.gif