PDA

View Full Version : [ubuntu] Wireless indicator not working



AndyP79
October 11th, 2010, 09:05 PM
Hi Ya'll,
Okay, so I added the application indicator complete so I could try the clock and wireless indicator , didn't like them, cause by using them, there is no multiple timezones in the clock, and by using the indocator netwrk i could not get rid of the wireless icon in the old notification area, and if I just got rid of it, then I had no where for my Gnome Do icon or glippy clipboard. So, I got rid of the indicator network, and everything is fine, I am posting this from my wireless connection, but now my icons does not work to show my wireless signal and upon hovering over with the mouse, it says network disabled, which it clearly is not. How do I get my icon working again to show my signal strength?
Thanks

emoguitarist06
October 11th, 2010, 09:55 PM
All I can suggest is restoring your panels to their default look as like in a fresh install

See here http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1475584&highlight=reset+panels

AndyP79
October 11th, 2010, 10:52 PM
All I can suggest is restoring your panels to their default look as like in a fresh install

See here http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1475584&highlight=reset+panels

Thanks, I am going to try this.

EDIT: Okay, so this restored my panels to original, but still no functioning network icon. I am plugged into my ethernet at the moment, but the icon shows that I am not connected, I have no choice to enable wireless, just the VPN connection. Any ideas?